Redactie 112 0 reactie(s) wo 29 mei 2019, 19:50

Zonnepanelen in brand op dak van woning aan de Holkerbeek in Nijkerk

Laatst bijgewerkt: zondag 10:28 uur

NIJKERK – Op woensdagavond 29 mei omstreeks 19:15 uur is de brandweer met spoed opgeroepen voor een uitslaande woningbrand aan de Holkerbeek in Nijkerk. De brand werd al snel opgeschaald naar middelbrand waarop de brandweer met meerdere blusvoertuigen en een hoogwerker uitrukte.

Volgens de brandweer stonden er op het dak van een hoekwoning zonnepanelen in brand. Ook het dak vatte al snel vlam. De brand breidde zich bij aankomst van de hulpdiensten ook uit naar de buren. Desondanks had de brandweer snel vat op het vuur waardoor verdere uitbreiding werd voorkomen. Momenteel is men de dakpannen van de woning aan het halen om de brand helemaal te kunnen doven.

De hoekwoning heeft forse schade opgelopen. Voor zover bekend raakte niemand bij de brand gewond.

Update

De brandweer heeft een aantal panelen verwijderd, brand is geblust. Er is aanzienlijke schade aan het dak en in de woning, stichting Salvage gaat hiermee aan de slag. De burgemeester is ter plaatse geweest om de bewoners een hart onder de riem te steken.

Deel dit artikel

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.