Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 23:21:58 Bachlaan 3781HC Voorthuizen 75301 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-111

Ambulance 07-111

dinsdag 15 oktober 2019

DONDERDAG 13|06

Informatiebijeenkomst ondermijning in het buitengebied van Barneveld

Criminelen maken meer en meer gebruik van de schijnbare anonimiteit die bedrijventerreinen en het buitengebied bieden

BARNEVELD - Informatiebijeenkomst ondermijning in het buitengebied van Barneveld. Het doel van de bijeenkomst is om signalen te gaan herkennen die mogelijk op ondermijning duiden. Bewoners van het buitengebied ten oosten van Voorthuizen en rond Stroe, Garderen en Kootwijkerbroek zijn van harte welkom. De avond start om 20:00 uur en wordt gehouden in Kulturhus De Essenburcht. Vanaf 19.30 uur bent u welkom voor koffie, thee en iets lekkers. U hoeft zich van tevoren niet aan te melden.

 

Het buitengebied is heel kwetsbaar geworden voor ondermijning. Criminelen maken meer en meer gebruik van de schijnbare anonimiteit die bedrijventerreinen en het buitengebied bieden. Maar de georganiseerde misdaad heeft ondernemers nodig om criminele activiteiten te ontplooien. Die medewerking wordt vaak onbewust verleend en zo wordt de georganiseerde misdaad gefaciliteerd.

 

Programma

19.30 uur: Inloop
20.00 uur: Welkom door burgemeester Van Dijk
20.15 uur: Ondertekening Convenant Keurmerk Veilig Buitengebied
20.30 uur: Ondertussen in het buitengebied... door Anton Jansen (Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland)
21.15 uur: Informeel gedeelte met gelegenheid voor het stellen van vragen
21.45 uur: Afsluiting

 

De informatiebijeenkomst is georganiseerd door het Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland samen met de gemeente Barneveld.

 

Convenant

De gemeente Barneveld heeft de afgelopen periode, samen met het Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland en verschillende partijen goede afspraken gemaakt om het buitengebied bewuster te (gaan) maken van ondermijning. Hiervoor tekenen burgemeester Van Dijk en de samenwerkende partijen het Convenant Keurmerk Veilig Buitengebied.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie