Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:15:21 Paltrokstraat 3774CR Kootwijkerbroek 7849 Prio Hoog Eenheid | Traumaheli Lifeliner 3 - MMT Ambulance...
zaterdag 18 januari 2020

WOENSDAG 09|10

Auto leeggeroofd aan de Schijndelaarlaan in de wijk Veller

De dader komt op de fiets vanaf de Uilebaardlaan over de stoep en parkeert zijn fiets drie huizen verderop bij buren tegen de heg

BARNEVELD - Afgelopen nacht tussen exact 2.30 uur en 3.00 uur heeft er weer een auto-inbraak plaatsgevonden in de wijk Veller in Barneveld. Dit keer was een bewoner aan de Schijndelaarlaan slachtoffer en werd zijn Volkswagen volledig leeggeroofd.

 

De dader en zijn manier van handelen zijn op camerabeelden vastgelegd. De dader komt op de fiets vanaf de Uilebaardlaan over de stoep en parkeert zijn fiets drie huizen verderop bij buren tegen de heg. Vervolgens loopt de dader direct naar het auto op de oprit en binnen twee seconden stapt hij (zonder schade te hoeven maken) in. Een half uur is de persoon in de auto bezig met de inbraak om alles eruit te halen en precies om 3.00 uur loopt de dader terug naar zijn fiets en vertrekt over de Schijndelaarlaan richting het fietspad.

 

Mocht u aanvullende beelden hebben van een persoon op de fiets tussen 2.00 en 2.30 uur of tussen 3.00 en 3.30 uur dan hoort de politie of Veilig Veller dit graag!

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 

Headlines