Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 16:31:07 Aanrijding Met Letsel A1 Re,7 Terschuur Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
woensdag 27 mei 2020

MAANDAG 04|11

Inbraak in woning en auto in Voorthuizen

De politie is op zoek naar getuigen

VOORTHUIZEN - Tussen woensdag 30 oktober 08:00 uur en zondag 03 november 14:00 uur heeft er een inbraak plaatsgevonden aan de Beethovenlaan in Voorthuizen. Men heeft zich de toegang tot de garage verschaft door middel van braak aan de achterzijde.


Tussen zaterdag 2 november 05:00 uur en 09:00 uur heeft er een inbraak in een auto plaatsgevonden aan de Hamburgerstraat in Voorthuizen. De achterruit is vernield en er zijn goederen weggenomen.

 

Voorkom inbraak
De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op Betecom.

Ook interessant

Headlines