Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:15:33 O0802 Verpleeghuis Norschoten Kweekweg 3773BH Barneveld 117209 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

donderdag 24 september 2020

VRIJDAG 15|11

Kootwijkerbroeker 2 dagen in cel op verdenking van poging zware mishandeling tijdens bouwprotest in De Klomp

Volgens de politie zou de man met zijn bus een motoragent hebben afgesneden

KOOTWIJKERBROEK / DE KLOMP / ARNHEM - Een man uit Kootwijkerbroek is door de politie twee dagen vastgehouden in een cel in Arnhem op verdenking van zware mishandeling.

 

De man reed op 30 oktober 2019 mee tijdens het bouwprotest in De Klomp. Volgens de politie zou de man met zijn bus een motoragent hebben afgesneden.

 

De Kootwijkerbroeker meldde zich na een brief van de politie op donderdag 14 november bij het politiebureau in Arnhem. Daar werd hij na het nemen van vingerafdrukken aangehouden en in een cel gezet. Tijdens een verhoor later die dag werd hij beschuldigd van poging tot zware mishandeling en bedreiging. De man verklaarde zelf niet gereden te hebben en kon de naam van de bestuurder niet geven. Hij werd vrijdagmiddag weer vrijgelaten.

Foto's
1/1
Reacties
Reactie van Jan heeft een slechte score. Toon reactie
Score: -5
Denktank zegt: spacer
Jan, je reactie zegt veel over jou, iets roepen of reagluren zonder kennis. Die aanklacht is allang ingetrokken omdat de beveiliging aangaf dat de man met VOC mentaliteit alleen een stickertje plakte op een ambtenaar. Denk liever na over falende beleid van de afgelopen jaar op dit gebied, nu zit de altijd goedlachse Rutte met een probleem dat verschuift naar de boeren en de bouw, samen gevat Nederland had beter moeten opletten met deze wet en een voorbeeld nemen aan Duitsland daar denken ze wel een paar seconden naar!

Met vriendelijke groet,
Frits Wester
23-11-19 22:46
Score: 2
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines