Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:47:09 (dia) Hollands Hoenlaan 3772PC Barneveld 116053 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

maandag 21 september 2020

DINSDAG 17|12

Inloopavond inspraakplan Oostbroek Kootwijkerbroek

Bij het plan Oostbroek gaat het om circa 105 woningen in het plangebied tussen de huidige bebouwde kern van Kootwijkerbroek en de Kerkweg in Kootwijkerbroek

KOOTWIJKERBROEK - Woensdagavond 18 december is er een inloopbijeenkomst van de gemeente Barneveld over het inspraakplan Oostbroek voor omwonenden en geïnteresseerden. De ontwikkeling van de nieuwbouwwijk Oostbroek aan de oostzijde van Kootwijkerbroek staat deze avond centraal. De bijeenkomst is van 19.00 tot 21.00 uur in De Essenburcht, Schoonbeekhof 1 in Kootwijkerbroek.


Tijdens de inloopavond presenteren we het (concept) stedenbouwkundig verkavelingsplan voor de wijk. Dit doen we aan de hand van 4 kaarten op groot formaat. We lichten dan het stedenbouwkundig plan toe en bezoekers kunnen vragen stellen en informatie krijgen. Ook liggen er inspraakformulieren om mee te nemen en in te vullen.


Bij het plan Oostbroek gaat het om circa 105 woningen in het plangebied tussen de huidige bebouwde kern van Kootwijkerbroek en de Kerkweg in Kootwijkerbroek. Een gevarieerd programma aan woningen wordt aangeboden. Deze worden in fases gebouwd in een periode van drie jaar. Het stedenbouwkundig plan is gebaseerd op de uitgangspunten van het Masterplan Kootwijkerbroek Oost. Dit plan is vastgesteld door de raad in 2017.


Na de presentatie op deze avond ligt het inspraakplan Oostbroek ter inzage van 20 december 2019 tot en met 17 januari 2020. Het plan is in te zien bij het servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving in het gemeentehuis.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines