Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:21:00 Begoniastraat 3772HG Barneveld 39509 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

maandag 30 maart 2020

ZATERDAG 21|12

Auto raakt van de weg in Wekerom, inzittenden gaan ervandoor

Toen de politie ter plaatse kwam bleken ook de kentekenplaten van de auto verwijderd te zijn

WEKEROM - Op de Edeseweg in Wekerom is in de nacht van vrijdag op zaterdag een auto van de weg geraakt. De schade is enorm, niemand raakte gewond.

 

Vier inzittenden gingen er na het ongeval vandoor. Een vrouw trof de auto rond half 3 in het donker aan zonder inzittenden. Toen de politie ter plaatse kwam bleken ook de kentekenplaten van de auto verwijderd te zijn. Na een zoektocht van de politie op het chassisnummer heeft de politie een bestuurder, een 18-jarige Kootwijkerbroeker kunnen achterhalen en de bestuurder kunnen aanhouden.

 

De zwaar beschadigde auto is afgesleept. De bestuurder zal diverse proces verbalen krijgen waaronder voor het rijden onder invloed, hij blies 655ug/l. Hij is 6 maanden zijn rijbewijs kwijt en mag een boete betalen van 750 euro. De weg was door het ongeval afgesloten.

Reacties
Oma zegt: spacer
Zo eentje nooit het rijbewijs meer terug geven .Die is het niet waard. 18 jaar en dan al met zo veel drank op achter het stuur?? Gelukkig heeft hij geen medeweggebruikers hier mee de dood in gejaagd.
22-12-19 09:47
Score: 7
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines