Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:21:31 P Bgm-01 Br Gerucht Scholencomplex Schoutenstraat Barneveld 071741 Prio Eenheid | Brandweer GelderlandMidden (Onbekende code)
vrijdag 03 april 2020
 

MAANDAG 24|02

Man in Arnhem steekt agent in gezicht met schroevendraaier

De politie heeft vervolgens een wapenstok en pepperspray gebruikt om de man te bedwingen

ARNHEM - Een wijkagent is maandagmiddag in de Kronenburgpassage in Arnhem door een man in het gezicht gestoken met een schroevendraaier. De politie heeft de man aangehouden.


De politie kreeg maandagmiddag een melding van een agressieve klant bij een bank in het winkelcentrum. Een agent die ter plekke kwam wilde hem aanhouden voor bedreiging, toen de man vanuit het niets een schroevendraaier tevoorschijn haalde en de agent in zijn gezicht stak.

 

De man raakte de agent net onder het oog. 'Gelukkig, maar dit had heel anders af kunnen lopen!', schrijft de wijkagent in een bericht op Facebook. De politie heeft vervolgens een wapenstok en pepperspray gebruikt om de man te bedwingen. In eerste instantie ontsnapte de man alsnog en sprong hij in een vijver. Aan de overkant kon hij worden aangehouden.

 

Meerdere aangiften
De agent is voor behandeling van de steekwond naar het ziekenhuis overgebracht. Tegen de man zijn meerdere aangiften gedaan, waaronder die van de agent. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines