Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:21:31 P Bgm-01 Br Gerucht Scholencomplex Schoutenstraat Barneveld 071741 Prio Eenheid | Brandweer GelderlandMidden (Onbekende code)
vrijdag 03 april 2020
 

DINSDAG 25|02

Aanhouding in onderzoek naar schietincident aan De Sikkel in Apeldoorn

Of er een relatie is met het schietincident aan de Gentiaanstraat op 5 november vorig jaar is een van de onderwerpen in het onderzoek

APELDOORN - In het onderzoek naar het schietincident van 9 december aan De Sikkel in Apeldoorn is vandaag een 26-jarige man uit Apeldoorn aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij dit incident. We sluiten meerdere aanhoudingen niet uit.


Onderzoek
Het onderzoek naar het schietincident is nog in volle gang. Of er een relatie is met het schietincident aan de Gentiaanstraat op 5 november vorig jaar is een van de onderwerpen in het onderzoek.

 

Een dergelijk onderzoek kost veel tijd en moet ook zorgvuldig worden gedaan. Zo is er een buurtonderzoek gedaan, wordt er gesproken met eventuele getuigen en worden tips nagetrokken. Er zijn al verschillende personen aangehouden en gehoord, hierover is al eerder over gecommuniceerd. Zij zijn allen nog verdachte in deze zaak. De politie doet onderzoek om een zo volledig mogelijk dossier te kunnen overdragen aan het Openbaar Ministerie. Zij zal op haar beurt het dossier behandelen en een uitspraak doen.

 

Zie ook:

Reacties
Johan zegt: spacer
Dit is zeer teleurstellend dat de maatschappij zo achteruit gaat
25-02-20 19:34
Score: 0
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines