Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:48:16 Bgm-06 Stormschade Renswoudsestraatweg Barneveld 071741 Prio Middel Eenheid | Brandweer Gelderland-Midden (Barneveld) (BvD)
woensdag 12 augustus 2020

WOENSDAG 25|03

Nieuwe richtlijn voltrekken burgerlijk huwelijk tijdens Corona crisis

De burgemeester heeft eerder al een oproep gedaan om geplande huwelijken uit te stellen

BARNEVELD - Nieuwe maatregelen van de rijksoverheid (geldig tot en met 6 april) hebben gevolgen voor het voltrekken van het burgerlijk huwelijk. Om deze maatregelen goed uit te kunnen voeren heeft het college van Burgemeester en Wethouders van Barneveld het volgende besluit genomen:

 

  • Trouwen in de gemeente Barneveld kan nog steeds, wel in klein gezelschap.
  • In de trouwzaal in het gemeentehuis of op een andere trouwlocatie in Barneveld is het aantal aanwezigen bij de trouwplechtigheid teruggebracht tot maximaal 10 personen. Het gezelschap mag bestaan uit: Het bruidspaar en eventueel hun kinderen, de getuigen en een fotograaf of/en videograaf.

 

Met deze maatregel zorgen we er samen voor dat er ruimte is om gepaste afstand te houden en daarmee houden wij maximaal rekening met uw gezondheid én die van onze medewerkers.

 

Mogelijkheden voor uitstellen van reeds gepland huwelijk

De burgemeester heeft eerder al een oproep gedaan om geplande huwelijken uit te stellen. De gemeente Barneveld biedt de mogelijkheid om (kosteloos wat betreft de gemeentelijke kosten) de plechtigheid uit te stellen. Alle bruidsparen die tot en met eind mei 2020 hun bruiloft hebben gepland, ontvangen voor 27 maart een e-mail van de gemeente met verdere informatie over de mogelijkheden.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines