Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:18:30 Bgm-01 Hv Weg Letsel Tolnegenweg Apeldoornsestraat Voorthuizen 071771 071096 071441 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Brandweer Gelderland-Midden (OvD...
dinsdag 02 juni 2020

VRIJDAG 03|04

Burgemeester Asje van Dijk vraagt inwoners van de gemeente Barneveld om vol te houden en moed te houden

Ver van elkaar vandaan, maar dichtbij met je hart

BARNEVELD - Burgemeester Asje van Dijk vraagt in een videoboodschap inwoners van de gemeente Barneveld om vol te houden en moed te houden. En om samen met elkaar het beste ervan te maken.

 

Hij roept ook op om afstand te houden en te genieten van de zon. Ver van elkaar vandaan, maar dichtbij met je hart.

Foto's
1/1
Video's
Reacties
Drikus Dekker zegt: spacer
Ik wil graag langs deze weg onze Burger vader Asje van Dijk compliment geven voor zijn aanpak en toe spraak filmpje.Tot op vandaag goed geregeld en alles onder controle .Denk dat veel gemeentes hier een voorbeeld aan kunnen nemen.Verders iedereen veel sterkte in deze tijd en luister naar de regels.Ook het verzorgend personeel veel sterkte Hier duimen we voor Iedereen.
03-04-20 20:23
Score: 26
T.J. de Heer zegt: spacer
Geachte Burgemeester.
Eerder is er al een verzoek aan de gemeente gedaan of er een snelheidscontrole kan worden gedaan op de Lunterseweg tussen de spoorlijn en de Dompselaarsestraat. Zondag is het een drama w.b de geluidsoverlast. Veel motorrijders proberen zo hard mogelijk te rijden met daarbij zo veel mogelijk geluid te laten horen. Zondag 5 april jl. was het niet normaal meer. Een snelheidcontrole zou voor mij een goede opolossing zijn.
1) goed voor de staatskas met opbrengst van bekeuringen.
2) terroristen uit het dorp houden.
3) Het milieu minder belasten in woonwijken.
4) De bewoners op Gods rustdag rust gunnen.
Alstublieft gaat zo mogelijk hieraan wat doen voordat alle mooie /zonnige zondagen voor bewoners door een klein groepje idioten wordt verknoeid.
Met vriendelijke groet.
T.J. de Heer
Van den Bogertlaan 18
Barneveld.
06-04-20 14:29
Score: -2
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines