Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:47:35 Camping Harskamperdennen Houtvester Van 't Hoffweg 3775KB Kootwijk 101856 Prio Hoog Eenheid | OvDG Ambulance Ede GelderlandMidden
maandag 26 juli 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

MAANDAG 22|06

Brommerrijder ernstig gewond bij ongeval op de Valkseweg in Barneveld

Een trauma-arts werd per traumahelikopter ingevlogen om assistentie te verlenen

BARNEVELD - Bij een ernstig ongeval op de Valkseweg in Barneveld is maandagavond 22 juni een 17-jarige bromfietser uit Hoevelaken ernstig gewond geraakt. Het ongeval gebeurde omstreeks 18:40 uur ter hoogte van de Espeterweg.

 

De brommerrijder zou volgens camerabeelden uit de omgeving frontaal op de auto geknald zijn aldus een buurtbewoner. De bestuurder van de brommer belandde meters verder op het wegdek. Een trauma-arts werd per traumahelikopter ingevlogen om assistentie te verlenen. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Door het ongeval is de Valkseweg enige uren afgesloten voor onderzoek. De bestuurder van de personenauto is een 39-jarige man uit Ede.

 

Getuigen gezocht

Van het ongeval zouden de inzittende(n) van een wit kleurig busje (verdere gegevens onbekend) vermoedelijk getuige zijn geweest. De politie zou daarom graag in contact komen met de inzittende(n) van dit busje.


Bent of kent u één van de inzittenden van het busje of bent u zelf getuige van het ongeval geweest en heeft u zich nog niet gemeld, dan zou de politie graag met u in contact komen. U kunt contact opnemen met de politie Barneveld via 0900-8844 onder vermelding van zaaknummer 2020287559.

Video's
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines