Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:24:52 Verkeersstremming A1 Li,4 Stroe Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
woensdag 02 december 2020

DONDERDAG 09|07

Boeren verzamelen zich bij McDonald's in Barneveld voor nieuwe actie

De boeren demonstreren al langere tijd tegen het stikstofbeleid

BARNEVELD - Tientallen boeren hebben zich donderdagavond 9 juli met hun tractoren verzameld bij de McDonald's aan de Zelderseweg. Ze zullen hierna in colonne naar Nijkerk rijden. De groep zal hierna de polder inrijden richting Lelystad Airport.

 

De boeren protesteren tegen het landbouwbeleid van minister Schouten en vooral tegen de maatregelen die zij wil nemen om de stikstofuitstoot te verminderen. De woede is recent opgelaaid omdat de minister het eiwitgehalte in veevoer wil verminderen om zo de uitstoot van stikstof terug te dringen. Volgens de boeren is dat dierenmishandeling. Ook zijn ze boos over de lage prijzen die supermarkten betalen voor hun producten.

 

Maandag werd al aangifte gedaan in Veenendaal bij het politiebureau en dinsdag was het een grote groep agrariƫrs uit de omgeving van Wekerom die aangifte deed in Arnhem.

Reacties
Drikus dekker zegt: spacer
Toppie dames en heren, land ons land maar weten wat er allemaal gebeurd en hoe alles hier in dit land verkeerd loopt, Bij ons Boeren maar ook in de bouw wereld en de visserij en nog veel meer sectoren waar het goed mis is...In Den Haag wil men niet luisteren (wie niet horen wil moet maar voelen) daar om Burgers van dit land word wakker en denk na het kan zo niet verder..BOEREN EN BOERINNEN DOOR GAAN ZO GOED BEZIG ???????? er komt een dag dat we zullen zeggen die BOEREN HADDEN HET BIJ HET RECHTE EIND ????????
09-07-20 21:01
Score: 42
Henk zegt: spacer
Dit land gaat kapot door al die regeltjes van den haag maar ook van Brussel en daar hebben ze nooit genoeg geld ze maken Nederland kapot
09-07-20 22:10
Score: 12
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines