Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:24:52 Verkeersstremming A1 Li,4 Stroe Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
woensdag 02 december 2020

VRIJDAG 10|07

Traumahelikopter naar het Klimbos in Garderen voor ongeval

Een meisje raakte zwaargewond op een tokkelbaan

GARDEREN - In het Klimbos aan de Putterweg in Garderen is vrijdagmiddag omstreeks 13:15 uur een meisje zwaargewond geraakt na een ongeval.

 

Een meisje raakte zwaargewond op een tokkelbaan. Toen zij naar beneden ging kwam een andere tokkelaar vlak achter haar aan. Op het plateau waar de baan stopt volgde vervolgens een botsing waarbij het meisje buiten bewustzijn raakte. Het meisje werd door personeel van het Klimbos naar beneden getakeld en werd vervolgens onderzocht op letsels.

 

Politie, ambulance en een traumahelikopter kwamen ter plekke om hulp te verlenen. Het meisje werd uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

 

Het klimbos in Garderen is een terrein waar mensen kunnen klimmen, tokkelen en abseilen over 10 parcours met een maximale hoogte van 25 meter. Het klimbos is zomers een toeristische attractie voor mensen welke op de Veluwe vakantie vieren.

Reacties
Reactie van NLinHenN heeft een slechte score. Toon reactie
Score: -13
anoniem zegt: spacer
De andere tokkelaar was in de veronderstelling dat ze losgekoppeld was. Dit was niet het geval, waardoor het meisje door het systeem naar achteren getrokken werd op het moment dat de andere tokkelaar ging. Toen volgde er een frontale botsing. Is overigens niet de eerste keer dat dit daar gebeurt.
13-07-20 09:06
Score: 2
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines