Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:21:19 (dia) Hoofdstraat 3781AE Voorthuizen 116011 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

maandag 21 september 2020

VRIJDAG 31|07

Recreatiegebied Zeumeren per direct gesloten wegens grote drukte

In verband met de coronamaatregelen wordt een maximum aantal bezoekers toegelaten om jouw en onze veiligheid te garanderen

BARNEVELD - Leisurelands, eigenaar van onder andere Zeumeren, roept op om op dit moment niet naar Zeumeren te komen. Vandaag - vrijdag 31 juli 2020 - om 11.30 uur is het maximum aantal bezoekers bereikt. Er worden geen nieuwe bezoekers meer toegelaten, de slagbomen blijven gesloten. Morgen ben je weer van harte welkom.

 

In verband met de coronamaatregelen wordt een maximum aantal bezoekers toegelaten om jouw en onze veiligheid te garanderen.

 

De slagbomen zijn gesloten en ook bezoekers die lopend of met een ander vervoersmiddel komen, worden tegengehouden. Het heeft dus geen zin om te komen. We hopen op je begrip. Alleen samen krijgen we corona onder controle.

 

Zeumeren is niet de enige recreatieplas die Leisurelands nu sluit. Ook Strand Nulde en de Zandenplas bij Nunspeet zijn op dit moment vol.

Foto's
1/1
Reacties
Drikus dekker zegt: spacer
Corona ??? Ander halve meter afstand ??? Besmetting ??? Luisteren naar de regels ??? Vind het te gek voor woorden dat niemand zich dan ook maar van enige regel wat aan trekt !!! Ben zelf door Zeumeren gereden met de auto op weg naar huis maar wat je dan ziet mensen die hekken tegen de grond trappen,auto s die overal in Zeumeren worden geparkeerd en zeg je sorry kunt u even iets aan de kant gaan kun je een grote smoel krijgen...Kortom mijn mening is als je niet normaal met een virus en regels om kunt gaan plaats er een hek om heen en supers zwaar handhaven .auto,s verkeerd geparkeerd boete !!! Ergens hek plat teappen met 10 man best vette boete en een nachte bedenk tijd in de cel...kortom ik heb me supers verbaast deze middag en denk dat de Gemeente beter Zeumeren weer op slot kan gooien !!! EN DIT MEEN IK ECHT WAT EEN DIEP BEDROEVENDE VERTONING DEZE DAG ????????????
31-07-20 18:48
Score: 12
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines