Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:14:29 Bgm-03 Br Buiten Spoor Amersfoort-apeldoorn Stroe 071341 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep spoed Garderen Brandweer Barneveld...
woensdag 23 september 2020

DONDERDAG 06|08

Jongen (14) in het donker aangereden door bestelbus op de Garderbroekerweg in Voorthuizen

De opgeroepen traumahelikopter werd afgemeld

VOORTHUIZEN - Aan de Garderbroekerweg in Voorthuizen is in de nacht van woensdag op donderdag, rond 00:15 uur, een voetganger aangereden door een bestelbus. De 14-jarige jongen leek in eerste instantie ernstig gewond maar gelukkig bleek het mee te vallen. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis in Ede gebracht. De opgeroepen traumahelikopter werd afgemeld.

 

De jongen deed mee aan een droppings georganiseerd door Camping Beloofde Land in Voorthuizen. Volgens omstanders liepen ze in het donker zonder veiligheids hesje of goede verlichting. De 29-jarige bestuurder van de bestelbus moest uitwijken voor een tegenligger en zag de groep jongeren te laat.

Reacties
Piet zegt: spacer
Oei naar ....alle sterkte gewenst!
Hoop dat dit een les is voor alle niet verlichte wandelaars, ook op de fietspaden. Ik knal regelmatig bijna tegen hondenuitlaters aan enz. Terwijl ik een forse lamp voorop mijn snelle fiets heb.
Kleine moeite om even je gewoontes te doorbreken en een lampje te dragen.
06-08-20 09:31
Score: 11
Heuvelsland zegt: spacer
Als honden uitlater heb ik een knipperd lampje gemonteerd op mijn uitlaatriem en draag een fluorescerend hesje. Ook ik zie heel vaak fieters zonderlicht rijden op een donkere weg.
06-08-20 15:48
Score: 11
Maartje zegt: spacer
Ben het er volledig mee eens, ze liepen ook over de Veluweweg in KWB, en wij zeiden tegen elkaar: Dat is ook riskant zoals ze over een drukke weg lopen, om half 12 moest mijn dochter nog even iets in Voorthuizen brengen, en ze kwamen terug, en hadden heel de tijd met groot licht moeten rijden, zo gevaarlijk was het.
06-08-20 17:04
Score: 4
Reactie van gert heeft een slechte score. Toon reactie
Score: -10
Marjan zegt: spacer
Wat een bijzondere reactie naar Piet toe?
07-08-20 15:45
Score: 0
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines