Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:55:38 Hoevedorp 3774AZ Kootwijkerbroek 147572 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

zondag 29 november 2020

WOENSDAG 12|08

Twee personen op heterdaad aangehouden op verdenking van inbraak in de omgeving van Terschuur.

De politie vraagt bewoners in de omgeving van Terschuur om te kijken of er machines / gereedschappen uit uw schuur ontbreken!

TERSCHUUR - Woensdagmiddag, 12 augustus 2020, heeft de politie twee personen op heterdaad aangehouden op verdenking van een inbraak in een schuur gepleegd in de omgeving van Terschuur. Bij de aanhouding van deze verdachten zijn er meerdere soorten tuinmachines / gereedschappen en handgereedschappen aangetroffen. De politie heeft het vermoeden dat deze goederen van diefstal afkomstig zijn.

 

De politie vraagt bewoners in de omgeving van Terschuur dan ook om te kijken of er machines / gereedschappen uit uw schuur ontbreken! Indien u contact wilt naar aanleiding van deze oproep of u heeft andere bruikbare informatie/tips, kunt u contact opnemen de politie via 0900-8844, referentienummer: PL0600-2020379364.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines