Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:05:11 (dia) Hoevelakenseweg 3784WG Terschuur 144883 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

maandag 23 november 2020

ZONDAG 30|08

Honderden mensen zoeken in Apeldoorn naar vermiste Dennis [update]

De kaart van Apeldoorn is ingedeeld in vakken en ieder team krijgt een eigen vak

APELDOORN - Honderden vrijwilligers zijn zondagochtend bij elkaar gekomen om te helpen zoeken naar de sinds woensdag vermiste Dennis Schoonhoven. Alle vrijwilligers verzamelen zich aan de Distelvlinderlaan en krijgen daar een eigen gebied om te zoeken. De kaart van Apeldoorn is ingedeeld in vakken en ieder team krijgt een eigen vak. Stichting CPV (Co├Ârdinatie Platform Vermissing) co├Ârdineert de actie. Naast de honderden mensen die werden ingezet, werden ook drones en warmtebeeldcamera's ingezet bij de zoektocht.

 

Sinds een psychose begin dit jaar kreeg verbleef de 24-jarige Dennis in een gesloten instelling in Apeldoorn, maar woensdag wist hij de instelling te verlaten.

 

Update

In Apeldoorn is zondagavond een lichaam gevonden in het water aan het Operaplein. Dat bevestigt de politie. In Apeldoorn verdween woensdag de 25-jarige Dennis Schoonhoven. Een grote zoekactie naar hem bleef eerder op de dag nog zonder resultaat.


De plek van de vondst ligt op enkele tientallen meters van de plek waar de vermiste man woensdag voor het laatst werd gezien. Dat was de Action in winkelcentrum Anklaar.

 

Zie ook:

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines