Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:38:50 Bgm-01 Reanimatie (inzet Aed) Aldegondestraat Barneveld 071780 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 2 spoed Brandweer Barneveld...
zaterdag 24 oktober 2020

ZATERDAG 19|09

Zwaargewonde bij kettingbotsing op de A1 bij Terschuur [video]

Er ontstond na de aanrijding 8-kilometer file vanuit de richting Amersfoort

TERSCHUUR - Bij een ernstig ongeluk op de A1 van Amersfoort naar Barneveld zijn zaterdag rond kwart voor twaalf meerdere personen gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op een weggedeelte waar veel aanrijdingen plaatsvinden.

 

Vijf auto's botsen op elkaar bij een kettingbotsing. Een kampeerbusje reed achterop de wagen van een Duitse automobilist. De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt voor hulpverlening. Twee personen raakten gewond waarvan één met ernstig letsel is overgebracht naar het ziekenhuis. Een inzittende van een camperbusje is door de ambulancemedewerkers gestabiliseerd.

 

De snelweg werd deels afgesloten om de hulpverleners ruim baan te geven. Daardoor ontstond voor het verkeer op de weg flinke vertraging.

Video's
Reacties
Luuk zegt: spacer
Gebeurd zoiets letterlijk om de twee weken bij Terschuur? Het moet toch niet gekker worden. Nu een zwaargewonde, de volgende keer is het een dode :-(
20-09-20 16:58
Score: 0
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines