Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:40:42 Verkeersstremming A1 Li,2 Voorthuizen Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
donderdag 22 oktober 2020

DINSDAG 22|09

E.H.B.O. Cursus voor Beginners in Barneveld

Na het succes vol afronden van het examen krijgt de cursist een diploma van het Oranje Kruis uitgereikt, dat een geldigheidsduur van twee jaar heeft

BARNEVELD - Wilt U Eerste Hulp kunnen bieden? Een ongelukje zit namelijk in een klein hoekje. Thuis, op het werk of zomaar op straat. Het kan zomaar gebeuren, een heleboel mensen zijn van goede wil maar vaak ontbreekt de kennis om adequaat te handelen.

 

Juist een goede eerste hulpverlening kan een wereld van verschil maken voor het slachtoffer en erger voorkomen. En daar draait het om bij EHBO.

 

Bij voldoende deelname start de E.H.B.O. Vereniging Barneveld binnenkort een cursus Eerste Hulp inclusief Reanimatie AED. Deze cursus wordt gegeven in de Goede Herderkerk, aan het Jan Seppenplein in Barneveld.

 

De cursus is verspreid over 12 donderdagavonden van 19.30 uur tot 21.30 uur. Na het succes vol afronden van het examen krijgt de cursist een diploma van het Oranje Kruis uitgereikt, dat een geldigheidsduur van twee jaar heeft.

 

Tijdens de lesavonden geldende de regels van het Oranje Kruis in verband met het coronavirus. Handschoenen zijn tijdens de les verplicht. Indien u een mondkapje wilt gebruiken dient u daar zelf voor te zorgen.

 

Voor opgave of inlichtingen kunt u bellen of mailen naar : Mevr. W. J. Bakkenes, Tel. 0614309677, E-mail : [email protected] Ook kunt u zich inschrijven via onze website : www.ehboverenigingbarneveld.nl

Auteur: E.H.B.O. Vereniging Barneveld
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines