Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:05:11 (dia) Hoevelakenseweg 3784WG Terschuur 144883 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

maandag 23 november 2020

DINSDAG 27|10

Praat mee over de toekomstvisie van Barneveld Centrum

Wat mist er nog? Of wat kan er nog beter?

BARNEVELD - Praat mee over de toekomstvisie van Barneveld Centrum op 5 november en meld u aan hiervoor op het online platform barneveldcentrum.buurbook.nl.


Hoe moet het toekomstige centrum eruit zien? Hoe zit het met de bereikbaarheid met het openbaar vervoer? En hoe houden we het dorpse karakter terwijl er meer inwoners komen? En hoe groen willen het centrum eigenlijk?


In 2019 zijn wij als gemeente samen met inwoners en ondernemers in gesprek gegaan over de toekomst van Barneveld Centrum. Bovenstaande vragen kwamen hierbij aan bod. Op basis van de reacties is een plan gemaakt waarin we de verschillende idee├źn hebben samengevat. De volgende thema's staan hierin: wonen, ondernemen, duurzaamheid, parkeren en mobiliteit. Dit noemen we een denkrichtingen nota. En hier kunt u nog van alles van vinden. Wat mist er nog? Of wat kan er nog beter?


We gaan graag met u daarover in gesprek op 5 november tijdens een online bijeenkomst in de avond van 19:30 tot 21:30 uur. U kunt onder andere aan wethouder Bennie Wijnne en projectleider Rene van Hulst vragen stellen.


Geef u op en praat direct mee:
De denkrichtingennota inzien, hierop (op voorhand al op) reageren en je opgeven voor de bijeenkomst van 5 november kan via dit platform: barneveldcentrum.BUURbook.nl. Op 5 november gaan we in op de door u online geplaatste reacties.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines