Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:05:11 (dia) Hoevelakenseweg 3784WG Terschuur 144883 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

maandag 23 november 2020

WOENSDAG 28|10

Wabe Wieringa nieuwe gemeentesecretaris Barneveld

Wabe Wieringa volgt Erik van Steden op, die op 31 december 2020 stopt als gemeentesecretaris

BARNEVELD - Wabe Wieringa (56) wordt per 1 januari 2021 de nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Barneveld. Het college van burgemeester en wethouders besloot vandaag tot zijn aanstelling. Momenteel is de heer Wieringa gemeentesecretaris van de gemeente Zaltbommel.

 

Het college is blij met de benoeming en kijkt uit naar de samenwerking. Burgemeester Asje van Dijk: "Wij zijn blij met de komst van Wabe Wieringa. Hij is een ervaren gemeentesecretaris. Wij zien in hem een capabele adviseur en een vernieuwer die past bij de ontwikkelingen waar Barneveld voor staat. Met hem als enthousiaste inspirator willen we samen verder bouwen aan de toekomst van onze mooie gemeente en aan onze organisatie."

 

De heer Wieringa werkt momenteel nog als gemeentesecretaris bij de gemeente Zaltbommel. Eerder was hij secretaris in Vianen en Woerden. Daarnaast heeft hij verschillende leidinggevende functies vervuld bij diverse gemeenten.

 

Wabe Wieringa volgt Erik van Steden op, die op 31 december 2020 stopt als gemeentesecretaris. De heer Van Steden blijft tot 1 september 2021 nog betrokken bij de gemeente Barneveld in de rol van regisseur/coördinator voor de Arhi-procedure bestuurskracht Scherpenzeel.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines