Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:38:23 Bgm-01 Br Wegvervoer (scooter) Garderbroekerweg Harskamperweg Kootwijkerbroek 072141 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep spoed Harskamp Brandweer Ede...
woensdag 12 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DONDERDAG 19|11

Opnieuw confrontatie tussen groepen jongeren in Barneveld, politie grijpt in

De laatste weken is het meerdere malen tot een confrontatie gekomen tussen twee groepen jongeren

BARNEVELD - Donderdagavond 19 november rond 20.15 uur heeft een grote politie aktie plaatsgevonden nabij de tunnel bij De Meerwaarde aan de Rietbergenlaan in Barneveld. Wederom waren er twee groepen jongeren van plan om met elkaar op de vuist te gaan. Alerte buurtbewoners alarmeerden de politie die nu groots inzette. De laatste weken is het meerdere malen tot een confrontatie gekomen tussen twee groepen jongeren. Afgelopen maandag nog werden er veel agenten ingezet om de groepen te controleren, daar maakte de jeugd een kat en muis spel van zodat de aktie geen effect had.

 

Vanavond verliep dat echter anders, toen een groep vertrok naar de tunnel bij De Meerwaarde werden direct doe toegangen aan beide zijden geblokkeerd door politie en handhavers zodat de groep geen kant uit kon. Daarna werd van alle jongeren hun gegevens genoteerd. Ook werden er diverse processen verbaal uitgereikt voor onder andere het niet kunnen of willen tonen van een geldig legitimatiebewijs. Eén persoon werd aangehouden voor het feit dat hij 6 messen bij zich had. De groep van vanavond bestond zeker uit vijftig personen.

Reacties
Drikus dekker zegt: spacer
En daar moeten je kinderen veilig naar school gaan !!!??? Kom op doe alles om ze daar veilig te krijgen maar hier is natuurlijk niks tegen op gewassen..gewoon aan pakken dit volk : boete etc etc en anders een nachtje cel misschien dat ze dan wakker worden..hoop wel dat dit snel op gelost word voor alle kids die naar de Meerwaarde gaan .
19-11-20 22:36
Score: 25
Reactie van Wilma van omme heeft een slechte score. Toon reactie
Score: -27
Sophia Grootenboer zegt: spacer
Ben heel blij, dat deze groep nu de confrontatie met de politie heeft gehad. Ze begonnen gisterenavond, omstreeks acht uur bij mij op de hoek . Ze kwamen van alle kanten aangereden en begonnen gelijk met vuurwerk afsteken. Heb snel mijn gordijnen dicht gedaan, omdat ik als alleenstaande erg bang was. Gelukkig vertrokken ze na tien minuten richting Meerwaarde. Hoop, dat het de komende tijd rustiger wordt.
20-11-20 12:21
Score: 13
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines