Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:18:07 Valkhof 3772EH Barneveld 27969 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

woensdag 03 maart 2021

DONDERDAG 18|02

Uitbreiding steunpakket voor Barneveldse ondernemers

Het college van burgemeester en wethouders heeft tot deze ondersteunende maatregelen besloten om ondernemers die het financieel zwaar hebben door de coronamaatregelen een helpende hand te bieden

BARNEVELD - Ondernemers kunnen uitstel van betaling aanvragen voor de gemeentelijke belastingen, heffingen, reclamebelasting, aanslag Bedrijveninvesteringszone en toeristenbelasting. Uitstel is mogelijk tot 1 september 2021. Ondernemers kunnen in het voorjaar en de zomer dan eerst omzet maken voordat ze de aanslag moeten betalen.

 

"Het college van burgemeester en wethouders heeft tot deze ondersteunende maatregelen besloten om ondernemers die het financieel zwaar hebben door de coronamaatregelen een helpende hand te bieden," aldus wethouder Didi Dorrestijn-Taal.

 

Uitstel aanvragen
"Vanaf 1 maart na ontvangst van de aanslag kunnen ondernemers die in geldnood komen, uitstel van betaling aanvragen," legt wethouder André van de Burgwal uit. "Dit moet wel gebeuren voor de eerste vervaldatum op de aanslag. Het is aan ondernemer zelf om te beslissen of hij/zij uitstel wil aanvragen." Uitstel aanvragen kan via het digitale belastingloket van de gemeente.

 

Vragen over het aanvragen van uitstel
Ondernemers met vragen kunnen mailen naar [email protected] Bellen kan ook via T 14 0342.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines