Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:38:23 Bgm-01 Br Wegvervoer (scooter) Garderbroekerweg Harskamperweg Kootwijkerbroek 072141 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep spoed Harskamp Brandweer Ede...
woensdag 12 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DINSDAG 16|03

Orgelconcert Harm Hoeve in Sionskerk Terschuur

De live-streams en het bezoek van de concerten is gratis

TERSCHUUR - Op vrijdagavond 26 maart is de bekende musicus Harm Hoeve uit Rouveen via live-stream te beluisteren tijdens een orgelconcert in de Sionskerk in Terschuur. Daarbij zijn de verrichtingen van de organist bij de speeltafel te volgen.

 

Het concert begint om 19.30 uur. De livestream is te vinden via de homepage op de site van de HHG Zwartebroek-Terschuur-Voorthuizen via de link voor kerkdiensten en andere activiteiten of rechtstreeks op YouTube (769) HHG Zwartebroek-Terschuur-Voorthuizen.

 

De concertgever heeft een aansprekend en afwisselend programma samengesteld met werken van J.S. Bach (Fuga in c, BWV 575), J.B. Bach (Ciacona in Bes), J.G. Walther (Concerto del Signr. Tomaso Albinoni), D. Bédard (Variations sur “Laβt uns erfreuen”), F. Mendelssohn-Bartholdy (3 delen uit Sonate II), Th. Dubois (Toccata) en H. Hoeve (2 bewerkingen van Paasliederen: “Als ik het wond’re kruis aanschouw” en “Christus, onze HEER, verrees” en een koraalbewerking over Psalm 38 “Groot en machtig Opperwezen”). Harm Hoeve zal tijdens het concert de programma-onderdelen steeds tussendoor toelichten. De live-streams en het bezoek van de concerten is gratis. Wel stellen we het bijzonder op prijs als u voor het beluisteren het concert bijdraagt aan de collecten voor de onkosten als honorarium van de musicus en kerkhuur.

 

Van harte uitgenodigd! Concertcomité ‘Muzikaal en Gastvrij!

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines