Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:31:33 Contact Oc Zwb Prio Eenheid | Politie Midden en West-Brabant...
woensdag 28 juli 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

VRIJDAG 16|04

Auto belandt in greppel na aanrijding op de Garderbroekerweg in Kootwijkerbroek

De opgeroepen brandweer uit De Valk hoefde niemand uit de auto te bevrijden

KOOTWIJKERBROEK - Op de Garderbroekerweg in Kootwijkerbroek is vrijdagmiddag 16 april een auto in de sloot beland na een aanrijding. De vrouw uit de Seat raakte gewond. De automobilist in de BMW niet.

 

De schade is aanzienlijk. Het ongeval gebeurde op de kruising met de Oude Garderenseweg in het buitengebied van Kootwijkerbroek. Beide auto's raakte wel flink beschadigd. De opgeroepen brandweer uit De Valk hoefde niet in actie te komen.

Reacties
C.fraanje zegt: spacer
Dit is al vaker geschied op de garderbroekerweg. Ik ben al maanden bezig met de gemeente Barneveld om deze kruisingen veilig te krijgen .De borden gelijkwaardige kruising staan er nu 4. Terwijl et eigenlijk veel meer zouden moeten staan. Maar daar geeft men geen gehoor aan helaas. Er zullen eerst slachtoffers moeten vallen voor dat de gemeente WAKKER wordt. Ook in de gemeente Barneveld heerst dezelfde cultuur als in Den Haag. De kloof tussen burgers en de ambtenaren is enorm groot.
Ik hoop dat onze kinderen en kleinkinderen veilig gebruik kunnen maken van de onveilige garderbroekerweg in kootwijkerbroek. Wethouder H.v Daalen u bent gewaarschuwd door mij al maanden terug. Ik hoop dat u het deze keer serieus neemt. Anders zal ik andere maatregelen moeten nemen om u wakker te krijgen voor het onveilige beleid wat de gemeente Barneveld voert in dit lang slepende probleem
MVG.C.FRAANJE
17-04-21 05:55
Score: 5
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines