Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:31:44 Aanrijding Met Letsel Stoutenburgerweg Terschuur Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
maandag 21 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

VRIJDAG 07|05

Chinook transporthelikopter opnieuw aan de grond door technische problemen

De technische dienst van de Koninklijke Luchtmacht is ter plaatse bezig om te kijken of het gerepareerd kan worden

EDERVEEN - Een chinook transporthelikopter van de Koninklijke Luchtmacht heeft vrijdagmiddag een voorzorgslanding gemaakt in een weiland aan de Renswoudseweg in Ederveen. Het bleek om hetzelfde toestel te gaan dat donderdagmiddag ook al met technische problemen op het wekeromse zand stond.

 

Kort nadat hij vanochtend was opgestegen kreeg de bemanning opnieuw te maken met een technische storing die verder vliegen niet verantwoord maakte. De technische dienst van de Koninklijke Luchtmacht is ter plaatse bezig om te kijken of het gerepareerd kan worden. Dit leidde tot grote belangstelling bij mensen die langs reden. Ze remde zo hard dat er meerdere keren gevaarlijke situaties ontstonden. Ook werd er half op de provinciale weg geparkeerd.

 

Een tweede Chinook kwam rond 13.15 uur ter plaatse om een onderdeel te brengen. Inmiddels is de helikopter op eigen kracht teruggevlogen naar vliegbasis Gilze-Rijen.

Reacties
Reactie van A heeft een slechte score. Toon reactie
Score: -22
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines