Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:45:12 O0802 Verpleeghuis Norschoten Kweekweg 3773BH Barneveld 115925 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-105

Ambulance 07-105

maandag 21 september 2020
TOP NIEUWS

VANDAAG 21|09

EPE - De brandweer is zondagavond om 23.15 uur met twee voertuigen uitgerukt voor een vrachtwagenbrand op de A50 richting Apeldoorn, ter hoogte van Epe. Achter de cabine van een vrachtwagen die varkens vervoerde, heeft een korte tijd brand gewoed. Door snel ingrijpen van de vrachtwagenchauffeur en de brandweer is erger kunnen voorkomen.

 

Omdat de vrachtwagen niet meer zelfstandig verder kon rijden moest deze worden afgesleept door de berger. Door het incident is de invoegstrook richting Apeldoorn tijdelijk dicht geweest. Dit zorgde voor war verkeershinder.

 

De oorzaak van ...

GISTEREN 20|09

GARDEREN - Burgemeester Asje van Dijk had toestemming gegeven om de traditionele Klompentocht in Garderen te organiseren. En dat gebeurde op zaterdag 19 september met schitterend wandelweer.

 

Het was weer een groot succes met een record aantal deelnemers en een prachtige route in en rondom Garderen. De versnaperingen werden gesponsord door het bedrijfsleven. Uiteindelijk eindigde de 9 km lange route met rode kool, peertjes van de dominee en een gehaktbal.

 

Kijk naar een bijdrage van Online Barneveld.

GISTEREN 20|09

LUNTEREN - Op de Westzoom in Lunteren is zondagavond rond 18:30 uur een ongeval gebeurd. Een jongeman op een oude Kreidler knalde in de zijkant van een Caddy. De bestuurder van de Caddy verleende geen voorrang.

 

De jongeman is door de ambulance verpleegkundige onderzocht en met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Een meisje achterop de brommer raakte niet gewond maar is wel met de ambulance en de jongen naar het ziekenhuis gegaan. De automobilist raakte niet gewond, hij had wel schade aan de auto.

GISTEREN 20|09

AMERSFOORT - Zondag omstreeks 18:10 uur kregen de hulpdiensten een melding van een aanrijding letsel op de Puntenburgerlaan in Amersfoort. Een bezorgscooter zou met een fietser op een bezorgfiets op het fietspad in botsing zijn gekomen. Hoe dit is gekomen is vooralsnog niet duidelijk.

 

Ambulancepersoneel is ter plaatse om een slachtoffer te controleren. Er hoefde er gelukkig niemand mee naar het ziekenhuis. Zowel de scooter als de fiets raakte licht beschadigd.

GISTEREN 20|09

ARNHEM - Zondagmiddag 20 september rond 17.40 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Koningsweg - N311 in Arnhem. Een auto is door een heg heen geschoten en op het terras van pannenkoekenhuis Den Strooper tot stilstand gekomen.

 

Het terras van het pannenkoekenhuis, dat langs een rotonde ligt, was op het moment van het ongeluk vol. De verwondingen vallen mee, alleen de bestuurster raakte lichtgewond. De bestuurder werd behandeld in een ambulance waarna deze is overgebracht naar het ziekenhuis.

GISTEREN 20|09

AMERSFOORT - Omstreeks 17:35 uur kreeg de brandweer een melding van een brand op de Govert Flinckstraat in Amersfoort.

 

Eenmaal ter plaatse was er een rookontwikkeling te zien over de wijk. Het bleek te gaan om een kliko die in brand stond bij een tuin van een woning. De brandweer was snel ter plaatse en kon de brand snel blussen. Bij de brand raakte een bewoner licht gewond nadat hij de brand probeerde te blussen.

GISTEREN 20|09

VELP - Zondagmiddag 20 september 2020 heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Bosschebaan - N324 in Velp. Volgens 112 Meldingen Arnhem vond het ongeval rond 17:00 uur plaats.

 

Een auto en scooter zijn met elkaar in botsing gekomen. De scooterrijder is hierbij ernstig gewond geraakt. Een trauma-arts werd ingevlogen met de traumahelikopter om het ambulancepersoneel te assisteren. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het Radboud UMC in Nijmegen.

VRIJDAG 18|09

UGCHELEN - In de nacht van donderdag op vrijdag 18 september werd na een achtervolging een inbreker aangehouden in Ugchelen.

 

Bij het natrekken van de personalia bleek de man internationaal gesignaleerd te staan. Tevens had hij nog een gevangenisstraf van 117 dagen open staan.

VRIJDAG 18|09

EDE - De vrouw van 55 uit Ede die sinds donderdag werd vermist, is terecht. Mevrouw is in redelijke gezondheid aangetroffen in haar woonplaats. Een omstander alarmeerde agenten.

 

De vrouw was sinds donderdagmorgen onvindbaar. Omdat de politie sprak van een 'urgente vermissing' werd een grote zoekactie naar haar gestart. Daarbij waren onder meer speurhonden, een team veteranen van het leger dat gespecialiseerd is in het zoeken van vermiste personen, en een politiehelikopter betrokken.

Meer artikelen