Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:38:56 (dia) Buru Barneveld 25112 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

donderdag 25 februari 2021
TOP NIEUWS

VANDAAG 25|02

EDE - Donderdagmiddag 25 februari rond 13.40 uur is een fietsertje aangereden door een auto op de Bennekomseweg ter hoogte van de Enkalaan in Ede.

 

Door de aanrijding is het kind gewond geraakt. Ambulanceverpleegkundige hebben het slachtoffer gecontroleerd in de ambulance en voor verdere controle is overbracht naar het ziekenhuis.

 

Hoe het verkeersongeval precies heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk.

VANDAAG 25|02

LUNTEREN - Donderdagochtend is de Albert Heijn aan het Wilbrinkplein in Lunteren ontruimd vanwege een lekkage bij de koeling.

 

Er bleek dat er een gevaarlijk hoge concentratie koolmonoxide in de winkel hing. Na onderzoek van de brandweer bleek een lekkende koeling de oorzaak. De brandweer heeft het pand geventileerd en is in afwachting van de monteur die het probleem gaat verhelpen.

VANDAAG 25|02

BARNEVELD - In de nacht van woensdag op donderdag 25 februari heeft er  een ongeval plaatsgevonden in een pand van Eurofins Analytico aan de Gildeweg in Barneveld. Tijdens een test in het labaratorium is een lekkage ontstaan. Een medewerker is hierdoor gewond geraakt en is in een ambulance gecontroleerd.

 

De brandweer doet in het pand metingen om verdere gevaren uit te sluiten.

GISTEREN 24|02

KOOTWIJKERBROEK - Op de Velkemeensedijk in Kootwijkerbroek is woensdagavond rond 21:50 uur een auto tegen een boom gebotst. De hulpdiensten waaronder
de brandweer kwamen met spoed ter plaatse.

 

Volgens eigen zeggen moest de vrouw uitwijken voor een tegenligger waarna ze met de rechterwielen in de berm kwam. De vrouw is door personeel van de ambulancedienst gecontroleerd en is daarna opgehaald door bekenden. De weg is door de politie volledig afgesloten.

GISTEREN 24|02

WAGENINGEN - Op De Dreijen in Wageningen is woensdagavond een brandende scooter aangetroffen. De scooter lag in een afgelegen park, dicht bij het water.


De hulpdiensten hadden moeite met het vinden van de scooter. Uiteindelijk heeft de brandweer de brand kunnen blussen. Van de scooter bleef niets meer over. De politie heeft wel een aantal sporen veilig gesteld.

1/1

GISTEREN 24|02

SCHERPENZEEL - Met een geraffineerde wisseltruc bij de kassa van een winkel aan de Marktstraat wist een onbekende man op vrijdag 27 november zich een bedrag aan geld toe te eigenen. De man op de beelden stopte tijdens het wisselen ongemerkt een stapeltje biljetten in zijn jaszak.

 

Wie herkent deze man? Neem contact op met de politie via 0900-8844.

GISTEREN 24|02

EDE - Op woensdagmiddag 24 februari zijn de hulpdiensten groots uitgerukt voor een eenzijdig ongeval aan de Raadhuisstraat in Ede. Een personenauto is door onbekende reden van de weg geraakt en tegen een lichtmast gebotst.

 

Eén persoon is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een oudere dame is ter plaatse nagekeken en is door de andere ambulance weggebracht. De brandweer die ter plaatse was, is niet in actie gekomen.

VANDAAG 25|02

PUTTEN - Op 12 februari werd omstreeks 20:00 uur ingebroken in een woning op de Drieseweg. Bij de inbraak werd onder andere een kluis weggenomen die werd teruggevonden in het bos achter de Drieseweg. Een dag later, op 13 februari, werd er ingebroken in een woning op de Korenlaan. Dit gebeurde tussen 16:00 en 20:00 uur.

 

Rond het tijdstip van de inbraak op de Drieseweg (20:00 uur) liepen twee personen door de straat die mogelijk getuige zijn geweest van de inbraak. We komen graag met hen in contact omdat zij mogelijk iets hebben gezien dat belangrijk kan zijn voor het onderzoek. ...

GISTEREN 24|02

SOEST - Dinsdagavond 23 februari rond 19.00 uur, net na het begin van de persconferentie, is een winkel aan de Nieuweweg in Soest overvallen. De enige aanwezige, een medewerker, is daarbij mishandeld. De politie is op zoek naar getuigen.

 

Dinsdagavond kwamen twee mannen de winkel aan de Nieuweweg in Soest binnenlopen. De mannen waren volledig in het zwart gekleed en hadden hun gezicht bedekt.

 

Een van hen hield de enige aanwezige medewerker in bedwang. Er waren op dat moment geen andere klanten in de winkel. De tweede overvaller probeerde ondertussen de kassa te openen. Het ...

Meer artikelen