Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:04:38 Ongeval Letsel A1 Re Terschuur Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
woensdag 23 januari 2019
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 23|01

ARNHEM - Dinsdagavond heeft de politie een 31-jarige man uit Arnhem op heterdaad aangehouden voor mishandeling. Een agente in vrije tijd zag een man die met zijn auto een verkeerslicht vernielde en vervolgens doorreed. Toen de agente de man hierop aansprak mishandelde hij haar en reed vervolgens weg.

 

Rond 23.00 uur reed de agente na haar dienst naar huis toen ze op de kruising van de Groningensingel en de Burgermeester Matsersingel een man zag die met zijn auto een verkeerslicht vernielde en vervolgens doorreed. Meteen stelt ze haar collega's op de hoogte en achtervolgd de man. ...

1/1

VANDAAG 23|01

SCHERPENZEEL - Vermoedelijk is afgelopen maandagochtend 21 januari op de hoek Vijverlaan met de Dorpsstraat in Scherpenzeel de muur van de plantenbak beschadigd. Het is niet bekend hoe dit is gebeurd.

 

Heeft u iets gezien? Bel dan met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

VANDAAG 23|01

TERSCHUUR - Op de A1 ter hoogte van Terschuur is woensdagmiddag 23 januari een personenauto achterop een vrachtwagen gereden. Het ongeval gebeurde vlak voor de afrit naar de A30 in de richting naar Apeldoorn.

 

Niemand raakte bij het ongeval gewond. Door het ongeval is de uitvoegstrook naar de A30 voorlopig dicht.

VANDAAG 23|01

BARNEVELD - Bij een kopstaart aanrijding met drie voertuigen op de Lunterseweg in Barneveld zijn meerdere lichtgewonden gevallen. Het ongeval gebeurde woensdagmiddag rond 14:30 uur.

 

Drie ambulances kwamen terplekke om de verschillende betrokkenen, waaronder kinderen, na te kijken. De auto's raakten zwaar beschadigd.

VANDAAG 23|01

NIJBROEK - Op woensdagmiddag 23 januari zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een melding voertuig te water aan de Zeedijk/Breestuk in Nijbroek. Volgens de veiligheidsregio Noord-oost Gelderland was daar een auto van de dijk gegleden en hing deze, met inzittenden, voor de helft in het water.

 

De auto werd met een ketting aan een tracktor gekoppeld om te zorgen dat hij net verder het water in gleed. De slachtoffers zijn door de brandweer uit de auto konden worden gehaald. Er zijn geen gewonden gevallen.

GISTEREN 22|01

KOOTWIJKERBROEK - Bergingsbedrijven hebben het razend druk. Een automobilist die dinsdagavond met zijn voertuig op de Wesselseweg in Kootwijkerbroek met zijn voertuig in de greppem belandde moest 2 uur op een berger wachten.

 

De bestuurder kwam met de schrik vrij. De oorzaak van de slippartij is gladheid.

GISTEREN 22|01

APELDOORN - Op dinsdagmiddag 22 januari heeft het flink gesneeuwd in Apeldoorn. Heel Apeldoorn is bedekt met een laagje sneeuw.

 

Ondanks de overlast voor het verkeer zorgt de sneeuw ook voor mooie plaatjes op de Snijdersplaats in Apeldoorn.

VANDAAG 23|01

NIJKERK - Bij een woning aan de Barneveldseweg (tussen de Nieuwe Voorthuizerweg en de Bulderweg) in Nijkerk heeft men dinsdagochtend gepoogd om in te breken. Zowel de deur aan de zijkant als de deur aan de achterzijde van de woning heeft men met een breekvoorwerp gepoogd open te breken. Gevolg een hoop schade maar gelukkig geen buit.

 

Wie heeft iets gezien? Graag melden via 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk ...

GISTEREN 22|01

EDE - De partij zand die op Enka is toegepast door Vink uit Barneveld, blijkt niet verontreinigd. De bewoners van de 48 percelen zijn ge├»nformeerd met een brief over de resultaten.

 

Begin januari heeft een onafhankelijk adviesbureau monsters genomen op 10 percelen. Er zijn zowel bodemmonsters van het zand onder de bestrating als van de kruipruimtes genomen. Deze zijn onderzocht in het laboratorium.

 

Geen van de bodemmonsters bevatte verontreinigingen. Verder onderzoek is niet nodig, op basis van de analyseresultaten. Gemeente Ede is blij met dit onderzoeksresultaat, dat ...

Meer artikelen