Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:15:35 Rembrandtstraat 3781EC Voorthuizen 41678 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-105

Ambulance 07-105

zaterdag 04 april 2020
TOP NIEUWS

GISTEREN 03|04

UDDEL - Op de A1 tussen Apeldoorn en Kootwijk is vrijdagavond ter hoogte van Uddel een auto over de kop geslagen. Het ongeval gebeurde rond 19.30 uur in de richting van Barneveld.

 

Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse waaronder de brandweer. Zij hoefde echter niet in actie te komen. De twee inzittenden, twee jonge mannen, waren bij aankomst van de hulpdiensten al uit het voertuig. Zij zijn door het ambulancepersoneel onderzocht en behandeld.

 

Vanwege het ongeval werd de linkerrijstrook afgesloten. De auto werd na het ongeval door een berger afgesleept. De toedracht van ...

GISTEREN 03|04

BARNEVELD - De Barneveldse brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een afvalbrand bij een woning aan de Thorbeckelaan. De melding kwam omstreeks 20:20 uur binnen als een brandgerucht bij het scholencomplex aan de Schoutenstraat.

 

De brandweer had het vuurtje snel geblust.

GISTEREN 03|04

NIJKERK - Vrijdagavond 3 april rond 19.50 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op het bedrijventerrein Watergoor aan de Tabaksplanter in Nijkerk.

 

Een man is ernstig gewond geraakt na val met zijn brommer. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. De hulpdiensten werden groots ingezet, inclusief het traumateam om het ambulancepersoneel te ondersteunen.

1/1

GISTEREN 03|04

BARNEVELD - Burgemeester Asje van Dijk vraagt in een videoboodschap inwoners van de gemeente Barneveld om vol te houden en moed te houden. En om samen met elkaar het beste ervan te maken.

 

Hij roept ook op om afstand te houden en te genieten van de zon. Ver van elkaar vandaan, maar dichtbij met je hart.

1/1

GISTEREN 03|04

Beste Veenendalers,

 

Soms valt het mij zwaar, geen ontmoetingen met collega’s, geen vergadering met de gemeenteraad in de raadszaal. Geen gesprekje op straat of een bezoek aan een echtpaar dat een huwelijksjubileum viert.

 

Hoe vergaat het u en jullie? Die vraag houdt mij regelmatig bezig.
Lukt het met leren en volgen van lessen thuis?
Hoe gaat het thuiswerken?
Hoe gaat het met je als je wel naar je werk gaat.
Hoe is het met jou, die het sporten of de muziekles erg mist.
Eindeloze rij met vragen.

 

Het is niet niks wat we iedere dag te verwerken krijgen. Afgelopen dinsdag ...

GISTEREN 03|04

BEEKBERGEN - Vrijdagochtend 3 april kwam er bij de politie een melding van een steekincident op recreatiepark Eikenberg aan de Klein Paradijs in Beekbergen.

 

Zowel de politie als ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De politie zette direct een omgeving af rond een plek waar veel bloed lag. De gewonde is door het ambulancepersoneel behandeld en naar het ziekenhuis overgebracht. Een vrouw werd aangehouden als verdachte.

 

Uit onderzoek is inmiddels duidelijk dat het incident, waarbij een man gewond is geraakt, in het chalet geen misdrijf betreft maar een ...

GISTEREN 03|04

WAGENINGEN - In de nacht van donderdag op vrijdag 3 april zijn op de Pomona in Wageningen 2 auto's uitgebrand. Omwonenden belden omstreeks 2 uur de hulpdiensten.


De brandweer had moeite het vuur te bedwingen, dit kwam omdat de tank van een van de voertuigen ging lekken. Het gaat om een Opel Mokka en een Citroën DS. Hoe de brand is ontstaan wordt nog verder uitgezocht.


Volgens een omwonende is het de laatste dagen regelmatig onrustig op de Pomona. Deze autobrand ontstond op nog geen 100 meter afstand van de plaats waar op 17 januari meerdere auto's zijn uitgebrand.

...

GISTEREN 03|04

SCHERPENZEEL - Een inwoner van Scherpenzeel is woensdag 1 april in zijn woonplaats overleden aan de gevolgen van een coronabesmetting. Dit is het eerste overlijden na besmetting door het coronavirus in de gemeente Scherpenzeel. Burgemeester Harry de Vries: "Mijn medeleven gaat uit naar familie en nabestaanden."

 

De overledene is positief getest op het coronavirus. In verband met de privacy van de overledene en de familie geeft de gemeente verder geen persoonlijke informatie.

 

De Vries leeft mee met de nabestaanden en indirect met alle inwoners. "Ik realiseer mij heel goed ...

WOENSDAG 01|04

BARNEVELD - Barneveld Magazine en Optisport hebben besloten om de diploma-actie de schatkist zoals die is aangekondigd op pagina 8 van de maarteditie van het magazine voor nu komt te vervallen.

 

Het lijkt ons niet verantwoord om kinderen op schatkistjacht te sturen als iedereen wordt geacht zoveel mogelijk binnen te blijven. Wij betreuren dit natuurlijk zeer maar hebben geen keuze.

 

Het goede nieuws is dat we hopen dat eind juni de situatie dusdanig is verbeterd dat de kinderen weer naar buiten mogen (en mogen zwemmen). Daarom verschuiven we de actie naar de juni-editie ...

Meer artikelen