Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:18:48 (dia) Jagerskamp 3781GS Voorthuizen 80844 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

maandag 06 juli 2020
TOP NIEUWS

GISTEREN 05|07

HATTEM - Een automobilist is zondagavond gewond geraakt nadat hij door nog onbekende oorzaak met zijn auto tegen de vangrail botste in de middenberm. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. Het ongeval gebeurde iets na 17.30 uur op de A50 vanaf Zwolle richting Apeldoorn ter hoogte van de op en afrit bij Hattem. De bestuurder kon zelfstandig uit de auto komen maar moest daarna wel per ambulance naar het ziekenhuis worden overgebracht met onbekend letsel.

 

Vanwege het ongeval werd de linkerrijstrook afgesloten. De auto is door een Berger afgesleept.

...

GISTEREN 05|07

NIJKERK - Zondagmiddag 5 juli rond 17.00 uur heeft een frontale aanrijding plaatsgevonden op de Berencamperweg - N301 in Nijkerk.

 

Bij het ongeval is één auto op zijn kant terecht gekomen nadat deze door de berm was geschoten. Brandweer Nijkerk is ter plaatse omdat er mogelijk slachtoffers bekneld zitten. Op het moment dat één van de auto's door de berm heen schoot heeft deze een passerende wielrenner geschept die gewond in de berm ligt. Twee traumateams werden per helikopter ingevlogen voor assistentie van de hulpdiensten met de verzorging van de slachtoffers. De politie ...

ZATERDAG 04|07

AMERSFOORT - Zaterdagmiddag 4 juli rond 14.35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Rijksweg A1 in Amersfoort.

 

Een gezin is met hun auto van de weg geraakt en meters verderop tegen de wal in de berm tot stilstand gekomen. Medeweggebruikers hebben eerste hulp verleend. Eén slachtoffer werd vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

 

De moeder en de twee kinderen waren hevig geschrokken van het ongeval. De kinderen kregen een traumabeertje en ze werden door politie naar een veilige plek vervoerd. De auto werd afgesleept door een berger.

...

ZATERDAG 04|07

HIERDEN - In de nacht van vrijdag op zaterdag 4 juli is er brand geweest bij een woning aan de Biesteweg in Hierden. De brand begon rond 1.30 uur bij een auto die naast het huis stond. De vlammen sloegen over naar het huis, dat voor een deel uitbrandde. De politie sluit niet uit dat de auto in brand is gestoken, en is daarom op zoek naar getuigen.

 

Wie heeft er in de nacht van vrijdag op zaterdag 4 juli iets opvallends gezien in de buurt van de Biesteweg? Of wie heeft er andere informatie over de brandstichting? Laat het de politie weten via telefoonnummer 0900-8844.

...

ZATERDAG 04|07

WAGENINGEN - Tientallen voetbalsupporters demonstreerden zaterdagmiddag op het 5 Mei Plein in Wageningen voor meer vrijheid in de coronacrisis. Meerdere actievoerders zochten de confrontatie met de politie.


De Mobiele Eenheid heeft het plein met betogers rond 16.00 uur schoongeveegd, waarna tientallen demonstranten zich verspreidden door de stad. De politie zegt dat het gaat om een groep actievoerders 'die de openbare orde wilden verstoren'.

 

De betogers toonden spandoeken met teksten als: 'Vrijheidsstrijders'. Ze deden dat op het 5 Mei Plein, de plek waar aan het einde van de Tweede ...

ZATERDAG 04|07

AMERSFOORT - Zaterdag 4 juli omstreeks 12:55 uur kregen de hulpdiensten een melding binnen van een ongeluk op de Stadsring in Amersfoort.

 

De hulpdiensten zijn met meerdere voertuigen uitgerukt naar de kruising met de Molenstraat. Naast de politie en ambulance werd ook de traumahelikopter oproepen, deze hoefde uiteindelijk niet in actie te komen. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het UMC in Utrecht.

 

Volgens de politie ging het om een vrouwelijke fietser die ongelukkig ten val was gekomen met haar fiets. Door de regen was het fietspad dusdanig glad geworden.

...

ZATERDAG 04|07

BARNEVELD - Zaterdagmiddag 4 juli is een bestuurder van een scootmobiel gewond geraakt bij een ongeval op de Gasthuisstraat in Barneveld. Het ongeval vond volgens 112 Meldingen Barneveld ongeveer 13:40 uur plaats.

 

De rode auto kwam ter hoogte van de kruising met de Krommestraat in botsing met de scootmobiel. De bestuurder van de scootmobiel is onderzocht door medewerkers van de ambulance en voor verder onderzoek meegegaan in de ambulance. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

VRIJDAG 03|07

WEKEROM - De gemeente Ede doet regelmatig onderzoek naar de grondwaterkwaliteit rond stortplaats de Belt in Wekerom. Ook dit jaar is er een nieuwe monitoring uitgevoerd. Hierbij is op tien locaties het grondwater bemonsterd en geanalyseerd.

 

Verbetering grondwaterkwaliteit
De grondwaterkwaliteit is tussen 2018 en 2020 licht verbeterd. De gemeten concentraties in het grondwater zijn stabiel gebleven of afgenomen. Het gaat om concentraties van zware metalen, xyleen, naftaleen, fenantreen, chloride en chloorbenzeen. De gemeente voert deze monitoring om de twee jaar ...

DONDERDAG 02|07

EDE / ARNHEM - In de nacht van 29 op 30 juni werd bij een woninginbraak in Ede een auto gestolen. Agenten van de Landelijke Eenheid kregen het gestolen voertuig in de gaten en volgden deze. De auto werd op de Amsterdamseweg in Arnhem aan de kant gezet. Zij hielden de bestuurder van de auto, een man van 28 jaar uit Ede, aan op verdenking van heling.

 

Politie Ede doet het onderzoek naar de woninginbraak en diefstal auto.

Meer artikelen