Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:26:18 O0797 Norschoten Geb. Revalidatie Klaverweide 3773AW Barneveld 148417 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

maandag 30 november 2020
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 30|11

HARDERWIJK - Zondagochtend 29 november rond 4.30 uur hoorde een agent, die net zijn dienst had afgerond, een plof in Winkelcentrum Tweelingstad in Harderwijk. Toen hij een kijkje ging nemen zag hij enkele personen wegrennen en in een auto vertrekken. Bij een drogist bleek een ruit te zijn ingegooid.


Op basis van zijn waarneming en snelle melding is even later een auto met vier inzittenden getraceerd op de A28. Zowel de auto als enkele verdachten in het voertuig voldeden aan het signalement. In de auto werden spullen aangetroffen die mogelijk met de inbraak te maken hebben. De vier ...

VANDAAG 30|11

APELDOORN - Op de kruising Molenstraat met de Burgermeester Jhr. Quarles van Uffordlaan in Apeldoorn heeft maandagmiddag even na 12.30 uur een aanrijding plaatsgevonden met een politievoertuig en een personenauto. Hierbij raakte niemand gewond.

 

De politieauto was met spoed onderweg naar een melding aan de Gentiaanstraat in Apeldoorn toen hij door een personenauto over het hoofd werd gezien met een botsing tot gevolg.

 

De politiewagen was met zwaailicht en sirene onderweg naar een melding van kinderreanimatie, ondanks dat de politiewagen niet door kon rijden vanwege de ...

VANDAAG 30|11

BARNEVELD - Maandagmiddag is om 12:15 uur een lesauto in de sloot beland aan de Scherpenzeelseweg in Barneveld.

 

Aanvankelijk leek de melding ernstig en werd naast ambulance en politie ook de brandweer gealarmeerd. Ter plaatse bleek dat de bestuurder al uit het voertuig was. Er werd tijdens het ongeval geen rijles gegeven. De bestuurder raakte niet gewond.

 

Een toevallig passerende weginspecteur van de Provincie Gelderland had het ongeval al beveiligd. De brandweer heeft de auto veiliggesteld en kon vervolgens weer retour naar de kazerne. Tijdens het ongeval was een ...

VANDAAG 30|11

AMERSFOORT - Maandagmiddag omstreeks 16:05 uur kreeg de brandweer een melding van een woningbrand aan de Bachweg in Amersfoort. Bij aankomst bleek brand te zijn in het trappenhuis van een flat.

 

Met behulp van de ladderwagen heeft de brandweer meerdere personen van het balkon gered waaronder twee kinderen. De brand ging gepaard met een flinke rookontwikkeling waardoor de personen van het balkon gered moesten worden. De enige vluchtweg namelijk de hal stond vol met rook.

VANDAAG 30|11

VEENDENDAAL - Maandagmiddag rond drie uur werd de politie en ambulance uit Veenendaal opgeroepen voor een kop-staart botsing op de Rondweg-West in Veenendaal. Een personenauto is op een andere personenauto gebotst dat uitstekende materialen vervoerde. Hierdoor raakt twee mensen gewond een van hen werd ter plaatse behandeld. Een ander slachtoffer werd ter controle naar het ziekenhuis vervoerd.

 

Twee sleepwagens kwamen ter plaatse om beide personenauto's af te voeren. De politie zorgde voor de wegafzetting. Door de weg afzetting was de Rondweg-West vanaf de kruising De Reede / Jan ...

VANDAAG 30|11

EDE - Maandagmiddag 30 november rond 14.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Kamerlingh Onnesweg in Ede.

 

Een kind op een fiets werd door een auto aangereden. Hoe dit kon gebeuren, is niet duidelijk. Het kind is door het ambulancepersoneel gecontroleerd.

VANDAAG 30|11

BARNEVELD - Maandagochtend is een fietser gewond geraakt bij een ongeval op de Van Dompselaerstraat in Barneveld.

 

De man wilde om 11:15 uur met de fiets de rotonde met de Burgemeester Kuntzelaan oversteken, een automobilist zag hem hierbij over het hoofd. De man kwam bij de aanrijding op de motorkap terecht. Hij is onderzocht door medewerkers van de ambulance en voor verder onderzoek meegegaan naar het ziekenhuis.

 

Vanwege het ongeval was de van Dompselaerstraat korte tijd afgesloten. Handhavers van de gemeente waren ook ter plaatse en hielpen met het regelen van het ...

WOENSDAG 25|11

EDE - Over twintig jaar ziet de wereld er weer anders uit dan nu. Maar hoe precies is natuurlijk helemaal de vraag. Op initiatief van burgemeester René Verhulst worden inwoners, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties komende periode gevraagd om mee te denken hoe men in 2040 verwacht te wonen, werken en recreëren in gemeente Ede. Heeft u een duidelijk beeld van hoe Ede er in 2040 zal uitzien? En schrijft u graag verhalen of kunt u goed vertellen? Doe dan mee aan Ede2040.

 

Burgemeester René Verhulst: "Niets is zo moeilijk als het voorspellen van de toekomst. We weten ...

DINSDAG 24|11

BARNEVELD - De politie krijgt de laatste weken veel meldingen van overlast door vuurwerk in Barneveld. Vuurwerk afsteken is strafbaar.


Handhaving en politie maken werk van illegaal afgestoken vuurwerk. In de afgelopen week hebben handhavers een voertuig staande gehouden van waaruit al rijdend zwaar vuurwerk werd gegooid. Ook in de auto bleek vuurwerk aanwezig. De bestuurder is aanhouden en bekeurd. Er volgt nog een zitting bij de rechter.


Normaal gesproken is het afsteken van vuurwerk alleen toegestaan tijdens de jaarwisseling. De aankomende jaarwisseling is de verkoop en het afsteken van ...

Meer artikelen