Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:29:19 Lange Zuiderweg Voorthuizen 99691 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

dinsdag 11 december 2018
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 10|12

AMERSFOORT / HOEVELAKEN - Na uitgebreid onderzoek heeft de recherche op 10 december een 41-jarige Amersfoorter aangehouden op verdenking van het witwassen van criminele gelden die vermoedelijk verkregen zijn vanuit handel in verdovende middelen. Ook hield de recherche een 29-jarige vrouw uit Hoevelaken en een 32-jarige man uit Amersfoort aan. De recherche hield zoekingen in de huizen van de verdachten en nam bij alle drie de verdachten goederen in beslag.

 

Aanleiding voor het onderzoek was informatie dat de Amersfoortse hoofdverdachte onverklaarbaar vermogen uitgaf en de gelden ...

1/1

GISTEREN 10|12

VEENENDAAL - Dankzij het kordate optreden van een 86-jarige vrouw kon een verdachte voor een woninginbraak in Veenendaal al snel worden opgepakt. De politie is nog op zoek naar de tweede verdachte.


Zaterdag 8 december omstreeks 19 uur 's avonds zag de vrouw twee mannen uit een slaapkamerraam van een appartementencomplex aan de Kleine Beer klimmen. Ze belde direct 112. De verdachten, gekleed in donkere kleding, renden weg richting de Valleistraat. Dankzij de snelle actie van de oplettende vrouw, kon de politie al snel een verdachte aanhouden. Het betreft hier een man van 21 jaar uit ...

GISTEREN 10|12

AMERSFOORT -  Op de A28 ter hoogte van Hoogland heeft maandag 10 december een aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een personenwagen.

 

Bij het ongeval is ten minste één gewonde gevallen die afgevoerd is naar het ziekenhuis.

 

De twee voertuigen zijn vermoedelijk met elkaar in aanraking gekomen toen ze beiden het ESSO tankstation wilde verlaten.

1/1

GISTEREN 10|12

APELDOORN - Afgelopen nacht achtervolgde de Duitse politie de bestuurder van een gestolen auto die vanuit Duitsland over de A1 richting Nederland reed. De Nederlandse politie kon de auto uiteindelijk in Apeldoorn tot stilstand brengen. De bestuurder - een 20-jarige man uit Apeldoorn - is aangehouden.


Toen de gestolen auto de Nederlandse grens gepasseerd was, sloot de Nederlandse politie aan bij de achtervolging. In Apeldoorn nam de bestuurder een afslag en minderde vaart. Hierdoor kon een politieauto de achterkant van de auto aantikken. De auto kwam tot stilstand en werd door ...

1/1

GISTEREN 10|12

VOORTHUIZEN - Op donderdag 6 december 2018 zijn er op de Zeumerseweg in Voorthuizen drie mannen aangehouden voor het bezit van inbrekerswerktuigen. Agenten uit Enschede hadden een aantekening op het kenteken gezet. Dit was voor de politie in Voorthuizen reden om het voertuig te controleren. Bij die controle kwamen de inbrekerswerktuigen tevoorschijn.


In het voertuig werden ook goederen aangetroffen waarvan het vermoeden bestond dat die van diefstal afkomstig waren. Dit betrof onder anderen een tankpas en een grote hoeveelheid geld. Terwijl de verdachten vast zaten in het politiebureau is ...

1/1

GISTEREN 10|12

ZEEWOLDE - Afgelopen zondag ontving de politie Zeewolde de melding dat er in het natuurgebied aan de Dasselaarweg afval gedumpt was. Ter plaatse gekomen werd onderstaand grof afval aangetroffen.

 

Na onderzoek kwamen wij de verdachte op het spoor. Hij is voor onderzoek aangehouden. Tegen de verdachte, een twintig jarige inwoner van Zeewolde, is inmiddels proces-verbaal opgemaakt en verder zal hij een rekening ontvangen voor de opruimkosten.

1/1

GISTEREN 10|12

AMERSFOORT - In een Chinees restaurant in het Soesterkwartier in Amersfoort is zondagavond een vechtpartij geweest. Het incident heeft zich voorgedaan in de keuken. Het slachtoffer is ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel en daarna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

 

De politie kon in Wan Sing direct een verdachte aanhouden. De politie heeft ter plaatse gedreigd met het stroomstootwapen om de verdachte te kunnen arresteren.


Op zondag 9 december 2018 kreeg de politie melding van een mogelijke steekpartij in een horecagelegenheid aan de Amerfoortse ...

GISTEREN 10|12

EDE - Maandagmiddag heeft er weer een controle plaats gevonden in het kader van de actie "fietsen in het centrum voetgangersgebied." Hier hebben toezichthouders toch meerdere malen op moeten treden.

 

In totaal zijn er zes bekeuringen uitgeschreven. Eén voor het rijden met een snorfiets en vijf voor het fietsen in het voetgangersgebied. Blijf vooral lopen dat houdt het voor iedereen veilig en plezierig!

GISTEREN 10|12

BARNEVELD - Momenteel voert de gemeente Barneveld onderhoudswerkzaamheden uit aan de fietspaden langs de Thorbeckelaan. De fietspaden worden opnieuw betegeld, in verband met opdruk door boomwortels. Inmiddels is het fietspad richting het centrum van Barneveld bijna gereed.


Vanaf 12 december 2018 wordt het fietspad aan de andere kant van de Thorbeckelaan aangepakt. Dit gaat om het gedeelte vanaf de Gasthuisstraat richting de Mr. Troelstralaan.


Deze werkzaamheden staan gepland tot en met 31 december 2018. Mogelijk zijn de werkzaamheden eerder afgerond. Anderzijds kan de planning ook uitlopen ...

Meer artikelen