Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 23:12:37 Rubensstraat 3781VK Voorthuizen 11857 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-116

Ambulance 07-116

maandag 27 januari 2020
TOP NIEUWS

VANDAAG 27|01

BARNEVELD - Zondagavond 26 januari rond 23.35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden in Barneveld. Bij de aansluiting van de A1 naar de A30 ging het weer mis, een automobilist knalde tegen de betonnen middengeleider.

 

Hij alarmeerde de hulpdiensten maar na bijgekomen te zijn besloot hij zonder dit te melden door te rijden naar het politiebureau aan de Nijkerkerweg. Na een zoektocht van de berger is zijn auto daar opgehaald. De bestuurder raakte niet gewond bij het ongeval maar de auto is zwaar beschadigd.

GISTEREN 26|01

VOORTHUIZEN - In de nacht van zaterdag op zondag 26 januari rond 2.55 uur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de Apeldoornsestraat in Voorthuizen. De bestuurder, een 47-jarige Barnevelder, is aangehouden vanwege rijden onder invloed. Zijn rijbewijs bleek bovendien verlopen.

 

De auto, komende vanuit Voorthuizen, raakte van de weg en belandde in de sloot. De bestuurder en zijn passagier zijn zelf uit de auto geklommen. Beiden bleken na controle in de ambulance ongedeerd. De auto is opgehaald door een berger.

ZATERDAG 25|01

RADIO KOOTWIJK - Zaterdagmiddag omstreeks 16.00 uur gebeurde er op de A1 ter hoogte van Radio Kootwijk een ongeval waarbij een vrachtwagen en een auto met aanhanger betrokken waren.


Volgens de bestuurder van de auto met aanhanger met daarop weer een auto, moest hij uitwijken voor een vrachtwagen waarna zijn auto slipte, zijn aanhanger ging slingeren en uiteindelijk op de zijkant in de berm belandde.

 

De brandweer, politie en Rijkswaterstaat werden opgeroepen. De brandweer hoefde niet in actie te komen en kon onverrichte zaken retour. Niemand raakte gewond bij dit ongeval. De ...

ZATERDAG 25|01

KOOTWIJKERBROEK - Zaterdagmorgen 25 januari rond 6.55 uur is brand ontstaan in een stal bij een woning aan de Laageinderweg in Kootwijkerbroek.

 

Bij de brand kwam veel rook vrij. Bewoners merkte de brand op en hebben direct de hulpdiensten ingeschakeld. De oorzaak van de brand is mogelijk een lamp geweest. Een kalfje heeft rook ingeademd en heeft dat niet overleefd.

ZATERDAG 25|01

LEUSDEN - Vrijdagavond 24 januari rond 22.05 uur is een bestuurder met zijn bestelwagen tegen een boom gebotst aan de Langesteeg in Leusden.

 

De bestuurder is gewond geraakt en is met een ambulance voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Opgeroepen brandweer was niet nodig en werd snel afgemeld. Een berger komt het beschadigde voertuig bergen.

ZONDAG 19|01

RENSWOUDE - Op zondag 19 januari is een bestuurder en inwoner van Renswoude betrapt op een forse snelheidsovertreding. De bestuurder reed 160 op een 80 km weg.

 

De bestuurder bracht niet alleen zichzelf maar ook anderen hiermee in gevaar. Het gevolg is dat de bestuurder zijn rijbewijs mocht inleveren en een proces verbaal in ontvangst nemen.

 

Justitie gaat uiteindelijk bepalen of de bestuurder zijn rijbewijs terug krijgt. Tot die tijd mag hij geen voertuig besturen.

VRIJDAG 17|01

PUTTEN - Wie is afgelopen maandag 13 januari tussen 8.10 en 8.20 uur, getuige geweest van een aanrijding bij rotonde Voorthuizerstraat, Veldstraat in Putten. Er is daar een jongen van 10 aangereden door een witte Kia Picanto, de bestuurder is daarna doorgereden.

 

Mocht u getuige zijn geweest, zou u dan contact op willen nemen met de politie via 0900 8844. De politie is met name ook op zoek naar het kenteken van de auto. Mocht u zelf de bestuurder zijn geweest van de Kia, dan zouden wij u willen adviseren zich te melden bij de politie.

Agenda

Dinsdag 05 mei

13:00
Maarssen

Zaterdag 10 oktober

10:00
Barneveld

Headlines

Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
BARNEVELD Barneveld Magazine