Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:26:18 O0797 Norschoten Geb. Revalidatie Klaverweide 3773AW Barneveld 148417 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

maandag 30 november 2020

TOP NIEUWS

VANDAAG 30|11

BARNEVELD - Maandagmiddag is om 12:15 uur een lesauto in de sloot beland aan de Scherpenzeelseweg in Barneveld.

 

Aanvankelijk leek de melding ernstig en werd naast ambulance en politie ook de brandweer gealarmeerd. Ter plaatse bleek dat de bestuurder al uit het voertuig was. Er werd tijdens het ongeval geen rijles gegeven. De bestuurder raakte niet gewond.

 

Een toevallig passerende weginspecteur van de Provincie Gelderland had het ongeval al beveiligd. De brandweer heeft de auto veiliggesteld en kon vervolgens weer retour naar de kazerne. Tijdens het ongeval was een ...

VANDAAG 30|11

BARNEVELD - Maandagochtend is een fietser gewond geraakt bij een ongeval op de Van Dompselaerstraat in Barneveld.

 

De man wilde om 11:15 uur met de fiets de rotonde met de Burgemeester Kuntzelaan oversteken, een automobilist zag hem hierbij over het hoofd. De man kwam bij de aanrijding op de motorkap terecht. Hij is onderzocht door medewerkers van de ambulance en voor verder onderzoek meegegaan naar het ziekenhuis.

 

Vanwege het ongeval was de van Dompselaerstraat korte tijd afgesloten. Handhavers van de gemeente waren ook ter plaatse en hielpen met het regelen van het ...

VANDAAG 30|11

VOORTHUIZEN - Op de Brahmslaan in Voorthuizen heeft in de nacht van zondag op maandag een inbraak plaatsgevonden in een vrijstaande woning. Rond 02:35 uur werd de politie gewaarschuwd door de bewoonster. De daders zijn in de woning geweest waardoor de melding binnen kwam als overval maar dit bleek niet het geval te zijn.


Of er iets buitgemaakt is, is niet bekend. De bewoonster een dame op leeftijd bleek behoorlijk geschrokken te zijn toen ze de inbrekers ontdekte. Ze sloegen op de vlucht

VANDAAG 30|11

NIJKERKERVEEN - Op de Veenwal in Nijkerkerveen is maandagmorgen 30november een automobilist met zijn voertuig in de sloot beland. Hulpdiensten rukte groots uit waaronder een duikteam van de brandweer en een traumahelikopter. Rond 06:45 uur werd de auto aangetroffen in een droge sloot.

 

Twee politievoertuigen en de ambulance waren snel ter plaatse, maar troffen ter plaatse niemand meer aan. De bestuurder is waarschijnlijk in verband met het koude weer naar huis gegaan zonder zich te melden.

VANDAAG 30|11

NIJKERK - Aan de Fenteler in Nijkerk is in de nacht van zondag op maandag, omstreeks 01:30 uur, een forse brand achter een woning uitgebroken.

 

De hulpdiensten rukte na de melding groots uit. De brand werd opgeschaald naar middelbrand en later naar grote brand waardoor ook brandweer Zwartebroek werd opgeroepen. De brand welke woedde een een schuur met overkapping aan de achterzijde van de woning was lange tijd uitslaand.

 

De bewoonster is nagekeken door het ambulancepersoneel. Haar woning is voorlopig onbewoonbaar. Stichting Salvage is ter plaatse en ondersteunt in de ...

VANDAAG 30|11

NEDERLAND - Vanaf 1 december is het dragen van een mondkapje verplicht in alle openbare en overdekte ruimten, in het onderwijs, het openbaar vervoer en bij contactberoepen. Waar moet het wel en waar niet? Wie wel en wie niet? Lees hieronder de vragen en antwoorden.

 

Nieuwe adviezen voor mondkapjes in openbare gebouwen

  • Draag in openbare gebouwen een mondkapje.

Dit is een dringend advies. Dit zijn niet-medische mondkapjes. Het advies geldt voor alle mensen vanaf 13 jaar.

Voorbeelden van deze gebouwen ...

DINSDAG 24|11

BARNEVELD - De politie krijgt de laatste weken veel meldingen van overlast door vuurwerk in Barneveld. Vuurwerk afsteken is strafbaar.


Handhaving en politie maken werk van illegaal afgestoken vuurwerk. In de afgelopen week hebben handhavers een voertuig staande gehouden van waaruit al rijdend zwaar vuurwerk werd gegooid. Ook in de auto bleek vuurwerk aanwezig. De bestuurder is aanhouden en bekeurd. Er volgt nog een zitting bij de rechter.


Normaal gesproken is het afsteken van vuurwerk alleen toegestaan tijdens de jaarwisseling. De aankomende jaarwisseling is de verkoop en het afsteken van ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
 

Headlines

Nieuwsbrief

Meld je aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles wat er speelt in jouw omgeving.

Zodra er een vaccin is tegen COVID19
BARNEVELD Barneveld Magazine