Redactie 112 0 reactie(s) do 13 november 2014, 12:45

Man met inbrekersgereedschap opgepakt in Voorthuizen

Laatste update: 22 aug 2021 10:04 uur

VOORTHUIZEN – Een 35-jarige man uit Duitsland is in de nacht van donderdag op vrijdag 13 november aangehouden voor het bezit van inbrekersgereedschap.

Getuigen gaven aan de politie door dat iemand zich op de Hunnenweg in Voorthuizen verdacht ophield rond middernacht en bij woningen naar binnen keek. De politie ging kijken en zag de man lopen. Hij had een zwarte tas bij zich. Daar zat een bivakmuts, een koevoet, een bijl een een zaklamp in. De man uit Sickerhausen is aangehouden voor het bezit van inbrekersgereedschap en overgebracht naar een politiebureau.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl, www.betecom.nl en JTG Beveiliging.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons