Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) vr 21 november 2014, 11:17

Schennispleger ligt onder invloed van drank en drugs in tuin

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 10:04 uur

SCHERPENZEEL – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 21 november een 27-jarige man uit Scherpenzeel aangehouden. De man lag in een tuin aan de Ereprijslaan in Scherpenzeel, en had duidelijk teveel drank of drugs gebruikt. Toen agenten de verdachte fouilleerden, bleek hij harddrugs bij zich te hebben, waaronder vermoedelijk speed, XTC en GHB.

 

De agenten herkenden de man verder als de vermoedelijke schennispleger, waarover een dag eerder melding werd gedaan. De man zou aan de Oude Barneveldseweg zijn geslachtsdeel hebben laten zien aan een voorbijganger. Verder bleek de verdachte ook nog een boete open te hebben staan. Hij is aangehouden, de politie doet verder onderzoek naar de verdachte.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.