Logo 112Barneveld

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) do 27 november 2014, 15:35

Barneveld zoekt naar ideeën voor actiedag ‘1DagNiet’

Laatst bijgewerkt: zondag 10:04 uur

BARNEVELD – De gemeente Barneveld doet op 11 december 2014 – opnieuw – mee aan de landelijke actiedag voor woninginbraken ‘1DagNiet’. Op die dag wordt in Voorthuizen door wijkbewoners, wijkplatforms, politie, boa’s en andere betrokkenen gesurveilleerd. De gemeente Barneveld hoopt dat ook in andere dorpen en wijken preventieve activiteiten worden ontwikkeld en wordt meegedaan aan de actiedag ‘1DagNiet’. 

 

De landelijke actiedag tegen woninginbraken ‘1DagNiet’ werd in 2013 voor de eerste keer georganiseerd en was een succes. De actiedag is bedoeld om aandacht te vragen voor woninginbraakpreventie, de actie ‘1DagNiet’ en om inwoners meer betrokken te laten zijn bij hun woon- en leefomgeving. Kijk voor meer informatie op de website www.1dagniet.nl

 

Nieuwe ideeën 

Op 11 december 2014 wordt in Voorthuizen aandacht besteed aan de campagne ‘1DagNiet’. Tussen 19.00 en 21.00 uur gaan wijkbewoners, wijkplatforms, politie, boa’s en andere betrokkenen op pad om te surveilleren. Inwoners met ideeën voor andere wijken en dorpen kunnen dit doorgeven aan mevrouw Inge Jongeneel van de gemeente Barneveld, tel. 14 0342 of [email protected]. De gemeente bekijkt vervolgens in hoeverre zij hierin kan faciliteren.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.