Redactie 112 0 reactie(s) vr 28 november 2014, 5:15

Uitslaande woningbrand Geerstuk Barneveld

Laatst bijgewerkt: zondag 10:04 uur

BARNEVELD – Vrijdag 28 november om 04:46 in de morgen kwam er bij de brandweer een melding binnen van een woningbrand aan het Geerstuk in de Barneveldse wijk Norschoten.

 

Bij aankomst van de brandweer was de brand al uitslaand en bleek al snel dat er meer materiaal nodig was. Er werd er opgeschaald naar middelbrand waardoor ook de tankautospuit van Kootwijkerbroek en de hoogwerker van brandweer Barneveld werd opgeroepen.

 

De twee bewoners en hun vier kinderen konden op tijd de woning verlaten, ze zijn opgevangen door buurtbewoners. Om 05:30 uur werd het sein ‘brand meester’ gegeven en begon de brandweer met nablussen.

 

De brand is ontstaan in een uitbouw aan de woning. De brandweer heeft door een binnenaanval erger weten te voorkomen. De woning is voorlopig onbewoonbaar. De oorzaak van de brand is nog onbekend, later zal dit onderzocht worden door Technisch Brand Onderzoek.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.