Redactie 112 0 reactie(s) ma 01 december 2014, 10:25

Zwartebroeker met fles drank slapend in auto

Laatste update: 22 aug 2021 10:04 uur

ZWARTEBROEK – Op zondagavond 30 november heeft de politie in Zwartebroek een 33-jarige man uit die plaats aangehouden die slapend in zijn auto zat. De politie kreeg een melding van een voorbijganger die de man zag slapen aan de Leemweg, en hem ondanks verschillende pogingen niet wakker kreeg.

 

Agenten wisten de man even later wel te wekken, hij had nog een fles drank vast. Ook kwam er een sterke alcohollucht uit de auto. De verdachte bleek veel te veel gedronken te hebben, hij blies 1155 ug/l. Zijn rijbewijs moest de verdachte daarom inleveren.

 

Opnieuw achter het stuur
Toen de agenten de man thuis hadden gebracht kregen ze de indruk dat hij opnieuw wilde gaan rijden, ondanks het rijverbod dat hij had gekregen. Daarom hielden ze de auto van de man enige tijd in de gaten. Al snel stapte de Zwartebroeker toch weer achter het stuur. Hij kon even later opnieuw worden aangehouden.

 

Drie keer fout
De man blies bij de alcoholtest nog steeds bijna vier keer zoveel als toegestaan. Hij is daarom aangehouden op verdenking van rijden onder invloed, rijden met een ingevorderd rijbewijs en het rijden tijdens een rijverbod. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons