Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) di 02 december 2014, 19:10

Bulkwagen met cement vast in greppel Esvelderweg

Laatst bijgewerkt: zondag 10:04 uur

KOOTWIJKERBROEK – De Esvelderweg in Kootwijkerbroek is dinsdagavond afgesloten geweest in verband met een zware berging.

 

Dinsdagmiddag rond 15:45 uur reed een chauffeur een bulkwagen met 30 ton cement over de Horsselerweg en moest richting Bosch beton. Hij sloeg rechtsaf richting Puurveenseweg waar hij tegenliggers tegenkwam. Hij lette niet goed op de achterkant van zijn trailer en kwam vast te zitten in een greppel.

 

De 30 ton cement is overgezet op een andere trailer. De vrachtwagen kon, eenmaal leeg, voorruit rijden met behulp van de BKV kraan en Bergnet (Smink). Een monteur van het bedrijf heeft gecontroleerd of het chassis in orde was, de vrachtwagen kon daarna weer op eigen kracht zijn weg vervolgen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.