Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) vr 05 december 2014, 6:37

Bestuurder botst op boom op de Hessenweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 10:04 uur

ACHTERVELD – Een jonge bestuurder is donderdagavond rond 21.35 uur op een boom gebotst op de Hessenweg net buiten de bebouwde kom van Achterveld en raakte hierbij gewond.

 

De bestuurder is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht met een ambulance. Door nog onbekende oorzaak kwam de bestuurder in de berm terecht en botste op een boom. Een familielid van de automobilist reed in een andere auto daarachter en kon het ongeval niet meer ontwijken. Beide inzittenden raakte niet gewond. Door het ongeval was de Hessenweg enige tijd afgesloten voor het verkeer. De brandweer van Achterveld kwam in actie om de wegdek te reinigen.

 

Een buurman vertelde “Ik liep net buiten bij de schuur, hoorde een enorme knal en even later twee vrouwen hard gillen. Toen ik ging kijken was de bestuurder er zelf al uit de auto gekomen.”

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.