Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) za 06 december 2014, 13:09

Slagersmessen gebruikt bij ruzie in Harskamp

Laatst bijgewerkt: zondag 10:04 uur

MessenHARSKAMP – In de nacht van vrijdag 28 november op zaterdag 29 november ontving de politie een melding dat er ruzie was geweest tussen enkele personen in Harskamp. Hierbij zouden ‘slagersmessen’ gebruikt zijn. De melder gaf hierbij aan dat hij bijna 2x ‘vermoord’ zou zijn.

 

Gezien de aard van de melding, stuurde de meldkamer direct 3 eenheden met spoed naar Harskamp. Eenmaal ter plaatse in troffen de politie de melder en zijn belagers aan. Uit de verklaringen bleek dat de melder ruzie had gehad met een man en een vrouw uit Harskamp. Hierbij zouden raken klappen zijn gevallen waarna de melder vluchtte naar zijn woning.

Vervolgens werd hij achtervolgd door één van de belagers. Hier werd hij vervolgens (met de dood) bedreigd met 2 grote slagersmessen.

 

Tevens bleek dat ook een 2e persoon eerder die avond ruzie had gehad met het tweetal. Ook hierbij hadden de man en de vrouw iemand behoorlijk mishandeld.

 

Bij de aanhouding van het tweetal toverde de man één van de slagersmessen tevoorschijn en deed hiermee een verkapte bedreiging dit mes te gebruiken tegen de politie. De vrouw ging bij haar aanhouding flink in verzet en vond het nodig om agenten te beledigen. Later zijn er nog meerdere messen aangetroffen welke in beslag zijn genomen.

 

De twee waren onder invloed van drank en verdovende middelen. Beiden zijn overgebracht naar het politiebureau in Ede. Daar werden ze voorgeleid aan de hulp officier van justitie en is het onderzoek naar het incident gestart.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.