Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) za 06 december 2014, 16:41

Mogelijke inbraak door politie voorkomen

Laatst bijgewerkt: zondag 10:04 uur

BARNEVELD – In de nacht van donderdag op vrijdag 5 december 2014 heeft de politie Barneveld omstreeks 02:30 uur mogelijk een inbraak voorkomen.

 

Tijdens een reguliere surveillanceronde trof de politie in het centrum van Barneveld een drietal jongeren aan die bij het zien van de dienstauto uit elkaar stoven. De politie wist in het centrum één van de jongeren te achterhalen en staande te houden.

 

Een postactie volgde en niet veel later werd de auto waarin de jongeren naar Barneveld gekomen waren aangetroffen toen zij het dorp via de A30 wilden verlaten. Na controle bleken het Haagse jongeren met diverse antecedenten op het gebied van inbraken. Uit de controle kwamen geen strafbare feiten naar voren, waarop de politie de jongeren weer moest laten rijden. Een surveillanceauto heeft de auto met de jongeren vervolgens tot ruim buiten de gemeentegrens begeleid.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.