Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) za 13 december 2014, 22:42

Geld en sieraden weg bij inbraak Voorthuizen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 10:04 uur

VOORTHUIZEN – Bij een woninginbraak aan de Haarkampstraat in Voorthuizen zijn geld en sieraden weggenomen. De inbraak vond plaats op zaterdag 13 december tussen 13:30 en 17:30 uur. De achterdeur van de woning is geforceerd om binnen te komen.

 

Ook bij een huis aan de Baron van Nagellstraat werd een achterdeur opengebroken. Dat gebeurde zaterdagavond tussen 18.15 en 23.55 uur. Uit deze woning werden apparatuur en sieraden weggenomen.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.betecom.nl en JTG Beveiliging.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.