Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 24 december 2014, 7:21

Bestuurder van auto op de kop tot stilstand op de Plantagelaan

Laatst bijgewerkt: zondag 10:05 uur

BARNEVELD – Bij een eenzijdig ongeval op de Plantagelaan in Barneveld is dinsdagavond een personenauto op de kop tot stilstand gekomen. De bestuurder bleef ongedeerd.
 
De man raakte rond 23:15 uur ter hoogte van de Narcissenstraat de controle over zijn stuur kwijt en botste met de linker voorzijde tegen een in de berm staande lantaarnpaal, waarna het voertuig omsloeg en op de kop op de weg belandde.
 
Omdat er vloeistoffen uit de auto lekte werd de Barneveldse brandweer opgeroepen. Ter plaatse heeft de brandweer met een hydraulische schaar de motorkap opengebroken en de accu afgekoppeld. Om weglopen van de vloeistof te voorkomen, zijn speciale absorptiekorrels op het wegdek gestrooid.
 
De lantaarnpaal die door de klap schuin over de weg was komen te staan is door een bedrijf van de stroom afgekoppeld en daarna in delen gezaagd en afgevoerd.
 
De zwaar beschadigde auto is door een bergingsbedrijf opgehaald. Omdat de auto tijdens de bergingswerkzaamheden met het dak over het wegdek bleef glijden, hebben omstanders de berger geholpen om de auto op de wielen te zetten.
 
De Plantagelaan tussen de Narcissenstraat en de Achterveldseweg was tot 01:15 afgesloten voor het verkeer.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.