Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 31 december 2014, 19:39

Jaarwisseling 2014/2015 Barneveld

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 10:05 uur

BARNEVELD – In de gemeente Barneveld moesten toezichthouders, handhavers en hulpdiensten in actie komen tijdens incidenten. Burgmeester Asje van Dijk dankte de hulpverleners via twitter voor de al geleverde inzet tot nu toe.

 

Toezichthouders van de gemeente en de politie moesten in sommige gevallen ingrijpen omdat sommige vreugdevuren niet toegestaan waren. 

 

13:36 Aan de Stationsweg in Barneveld heeft de brandweer van Voorthuizen een klein smeulbrandje gedoofd. De brandweer kon snel terug naar de kazerne. 

 

14:33 Aan de Roelenengweg in Voorthuizen bij ’t Trefpunt stond in container in de brand welke door het korps Voorthuizen is gedoofd.

 

16.08 De Kootwijkerbroekse brandweer moest naar de Blauwgras in Stroe. Daar zou een vreugdevuur zijn maar alles bleek netjes in een grote ton te zitten waardoor de brandweer niet in actie hoefde te komen.

 

17.10 Een grote berg afval was in de brand gestoken aan de Esvelderweg. Omdat er ondermeer autobanden op het vuur lagen heeft de brandweer de brand geblust.

 

22.40 Brandweer Zwartebroek gaat naar de Van De Bleekstraat voor een afvalbrand zonder spoed.

 

2015 00.38 De eerste melding van 2015 is voor de brandweer van Garderen die een klein vreugdevuurtje moest blussen aan t’Boerenerf

 

01.50 Melding auto te water op de A1 bij Amersfoort. Brandweer, politie, ambulancedienst en de traumahelikopter werden opgeroepen maar ter plaatse bleek er niets aan de hand te zijn. Er waren wat kaarsjes aangestoken bij een gedenkteken.

 

02.08 Aan de Burgemeester Kuntzelaan heeft de brandweer een afvalbrandje uitgemaakt.

 

04:35 Ook aan de Lorsweg moest de brandweer een vuurtje uitmaken.

 

08.01 De brandweer van Zwartebroek moest ter plaatse gaan om het vreugdevuur aan de Ds WL Mulderstraat. Het vuur kon geen kwaad en de brandweer kon snel terug naar de kazerne.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.