Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) do 01 januari 2015, 12:38

Groep keert zich tegen politie bij vreugdevuur

Laatst bijgewerkt: zondag 10:05 uur

RENSWOUDE – Bij een vreugdevuur op woensdag 31 december op de Beekweide werd de politie belaagd. Met geweld moest de groep uiteen worden gedreven.

 

De politie trof rond 17.00 uur een vreugdevuur aan op de Beekweide, waar geen vergunning voor was. Bij een controle rond 18.15 uur was het vuur niet gedoofd, maar groter geworden met veel rookontwikkeling in combinatie met harde muziek. Het lukte niet om af te spreken dat het ‘feest’ zou worden beëindigd. Toen de politie zelf de stekker uit een aggregaat trok, keerde de groep van ongeveer 30 personen zich tegen de agenten. De brandweer bluste de brand en meerdere agenten moesten komen en met geweld de groep uiteen drijven. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.