Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) za 03 januari 2015, 14:10

Vrachtwagen klem onder viaduct Kallenbroekerweg

Laatst bijgewerkt: zondag 10:04 uur

BARNEVELD – Een vrachtwagen is zaterdag aan het einde van de ochtend vast komen te zitten onder het viaduct aan de Kallenbroekerweg dat onder de A30 doorloopt. Beide inzittenden van de vrachtwagen bleven hierbij ongedeerd.
 
De bestuurder van de vrachtwagen heeft waarschijnlijk de doorrijhoogte van het viaduct verkeerd ingeschat waarna hij zich met de bovenzijde van de laadbak onder de rand van het viaduct vast reed.  De vrachtwagen raakte beschadigd aan de laadbak en is met behulp van een zwaar bergingsvoertuig losgetrokken.
 
Borden met de juiste doorrijhoogte moeten de chauffeur waarschuwen dat er via de Otelaarseweg omgereden moet worden. Ook navigatieapparatuur voor vrachtwagens worden, mocht deze gebruikt worden, waarschuwen bestuurders voor te lage doorgangen.  
 
Voorheen stond er een zogenoemde “Hoogtebegrenzer” aan beide zijden van het viaduct. deze werd in maart 2013 door een te hoog voertuig omvergereden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.