Redactie 112 0 reactie(s) za 10 januari 2015, 12:43

Beschonken automobilist botst tegen lantaarnpaal in Kootwijkerbroek

Laatst bijgewerkt: zondag 10:05 uur

KOOTWIJKERBROEK – Een 43-jarige man uit Almere is vrijdagavond 9 januari op de Harskamperweg aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Hij was met zijn bestelbus tegen een lantaarnpaal gereden en vervolgens in een droogliggende sloot terecht gekomen.

 

Omstreeks 22.45 uur kreeg de politie een melding van een ongeval op de Harskamperweg. Ter plaatse werd de bestelbus aangetroffen met daarbij een man en een vrouw. Zij hadden zelf uit de auto kunnen komen en hadden geen verwondingen. De man die aangaf de bestuurder te zijn bleek onder invloed van alcohol te zijn. Hij is hierop aangehouden. De ademanalyse op het bureau gaf een uitslag van 675 ug/l. Het rijbewijs van de man is daarop ingevorderd. Hij is na verhoor met een proces-verbaal heengezonden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.