Redactie 112 0 reactie(s) wo 14 januari 2015, 4:34

Automobilist gewond bij ongeval in Achterveld

Laatst bijgewerkt: zondag 10:05 uur

ACHTERVELD – Bij een ongeval op de Koningin Julianaweg in Achterveld is dinsdagavond een oudere bestuurder van een personenauto gewond geraakt.

 

 

Het slachtoffer reed rond 19:40 uur in de richting van het centrum van Achterveld toen hij ter hoogte van de Modderbeek vanuit een flauwe bocht met zijn auto in de rechterberm terecht kwam. Hier werd een reflectorpaaltje omver gereden waarna de auto vermoedelijk om een zogenoemde Varkensrug” die in de berm lag reed, de auto schoot vervolgens over de rijbaan en kwam op een duiker aan het einde van een sloot tot stilstand.

 

De brandweer van Achterveld, die klaarstond om te gaan oefenen, was snel ter plaatse. Het slachtoffer is vervolgens door de ambulancemedewerkers en de brandweer uit het voertuig gehaald en met onbekend letsel overgebracht naar het Meander ziekenhuis in Amersfoort.

 

De verkeersspecialisten van de politie onderzoeken de toedracht van het ongeval. De Asschatterweg was tot 21:10 uur tussen de Hessenweg en de Postweg afgesloten voor het verkeer. De zwaar beschadigde auto is door een bergingbedrijf uit de sloot gehaald en afgevoerd.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.