Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 18 januari 2015, 19:31

Auto vliegt uit de bocht op de Valkseweg in Barneveld

Laatst bijgewerkt: zondag 10:05 uur

BARNEVELD – Op de Valkseweg in Barneveld is zondagavond een automobilist ernstig gewond geraakt toen hij met zijn auto uit de bocht vloog.

 

Het eenzijdig ongeval gebeurde net iets voor 19:00 uur ter hoogte van huisnummer 177. Een automobilist reed in de richting van Barneveld en raakte in een bocht van de weg. De auto kwam tegen een boom tot stilstand.

 

De brandweer had 45 minuten nodig om het slachtoffer uit zijn auto te bevrijden. Het slachtoffer is met rug,- en nekletsel naar ziekenhuis De Gelderse Vallei in Ede vervoerd. De auto die zwaar beschadig raakte is door een bergingsbedrijf afgevoerd. Enkele minuten ervoor vond er vijf kilometer verderop ter hoogte van de kruising met de Hoge Valkseweg een kop-staartbotsing plaats.

 

Video: Luke Beens

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.