Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) di 20 januari 2015, 10:53

Renswoudense inbreker loopt met buit in armen van politie

Laatst bijgewerkt: zondag 10:05 uur

GENDRINGEN – Agenten hebben maandagavond 19 januari aan de Anholtseweg een 27-jarige man uit Renswoude aangehouden tijdens een inbraak. Bij het verlaten van de woning liep hij met zijn buit in de armen van de agenten.

 

De politie kreeg omstreeks 19.40 uur een melding, dat er werd ingebroken bij een woning aan de Anholtseweg. Agenten stelden direct een onderzoek in en op dat moment kwam de inbreker net naar buiten. Hij gaf zich direct gewonnen en had de buit die uit sieraden bestond bij zich. Hij is meegenomen voor verder onderzoek.

 

Sporenonderzoek

Er was een deur geforceerd om binnen te komen en de technische recherche gaat verder een sporenonderzoek uitvoeren.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.betecom.nl en JTG Beveiliging.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.