Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) do 22 januari 2015, 21:35

Containers chemisch afval gedumpt bij Lunteren

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 10:05 uur

LUNTEREN – De OVD van de brandweer van Lunteren werd donderdag kort na half vijf gealarmeerd voor containers met een onbekende stof aan de rand van het bos aan de Beukenlaan in Lunteren. Waarschijnlijk gaat het om chemisch afval, mogelijk afkomstig uit een drugslaboratorium. De vaten hebben elk een inhoud van duizend liter.

Getuigen zouden aan het eind van de middag hebben gezien dat inzittenden van een kleine vrachtwagen of een bedrijfsbus een band aan een boom bonden, waar de twee containers aan vast zaten. De vaten vielen uit het voertuig toen ze wegreden.

Uit onderzoek ter plekke bleek dat er een irriterende stof lekte, waarop de directe omgeving werd afgezet. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de containers afgevoerd. De politie is een onderzoek gestart naar de inhoud en de herkomst van de vaten. 

Heeft u iets verdachts in de omgeving van de Beukenlaan gezien? Neem dan contact op met de politie via nummer 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.