Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) do 22 januari 2015, 21:50

Verdachten woninginbraken Kootwijkerbroek opgepakt

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 10:05 uur

EWIJK / KOOTWIJKERBROEK – De politie heeft op donderdag 22 januari op een vakantiepark in Ewijk twee mannen en een vrouw aangehouden. De mannen worden verdacht van een groot aantal woninginbraken op de Veluwe. Zij zijn ingesloten voor verhoor.

 

Het woninginbrakenteam is al geruime tijd bezig met een onderzoek naar woninginbraken op de Veluwe. De afgelopen periode zijn er meerdere inbraken gepleegd in woningen in ondermeer Epe, Beekbergen, Enter, Epse en Kootwijkerbroek.

 

Drietal aangehouden
Het onderzoek leidde naar beide mannen die geen vast woonadres hebben. Zij verbleven met een 26-jarige vrouw uit Deventer op een vakantiepark in Ewijk en werden hier opgespoord.

 

Sieraden veilig gesteld
Na de aanhouding zijn er doorzoekingen geweest in Deventer en de vakantiewoning in Ewijk. Er zijn diverse sieraden veilig gesteld voor het onderzoek.

Het woninginbrakenteam heeft al met enkele benadeelden contact gehad of men krijgt zo snel mogelijk bericht wanneer er duidelijkheid over een inbraak is.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.